Kompleti električnega orodja

(337 izdelkov)

Za brezhibno urejenost svoje hiše, vikenda, stanovanja, ali pa vrta, terase, vrtne ute in verande potrebuješ, kot najbrž že veš, nenehno vzdrževanje. Da pa bo slednje kar se da enostavno, a hkrati učinkovito in zabavno, si zagotovi svoj komplet električnega orodja. V njem tako najdeš vse, kar potrebuješ za številna opravila: od brušenja, vrtanja, pa do lakiranja in rušenja.

V kategoriji kompleti električnega orodja se praktično najde vse, kar lahko posamično najdeš v ostalih kategorijah na enem preglednem, a hkrati največjem primerjalnem mestu ceneje.si. A pod kompleti električnega orodja si v enem setu za eno ceno zagotoviš vse, kar potrebuje pravi in najboljši mojster oziroma mojstrica svojega domovanja. Tako denimo lahko kombiniraš in posegaš po skobeljnikih in obličih, akumulatorskih vijačnikih, brusilnikih, električnih vrtalnikih, po fenih za vroči zrak, pa po vseh potrebnih dodatkih za električna orodja, kot tudi po vrtalnih ter rušilnih kladivih, akumulatorskih vbodnih žagah, rezkalnikih in še in še…

Zaradi raznolikih potreb in široke, sodobne tržne ponudbe izberi tisti komplet električnega orodja, brez katerega tvoja nadaljnja opravila v hiši ali stanovanju oziroma v njuni okolici ne boš več želel/-a opravljati. Izhajaj iz lastnih potreb ter dosedanjega znanja. Zagotovi svojemu domovanju brezhibno urejenost, stvari, predmete in pohištvo pa popravi, še preden se dokončno pokvarijo.

Na spletnem mestu ceneje.si smo samo zate pripravili pestro ponudbo kompletov električnega orodja številnih ponudnikov, kot tudi priznanih blagovnih znamk in raznolikih trgovskih posrednikov. Primerjaj materiale, možnost dostave, varnost, dodatno zaščito, možnost shranjevanja novega kompleta električnega orodja, kakovost in ceno ter poskrbi za najboljši nakup in največje zadovoljstvo.

Pokaži več
337 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka