Vrtne klopi

(3272 izdelkov)

Vrtne klopi so eden najstarejših in nepogrešljivih elementov vrtnega pohištva, ki ga postavljamo na svoje terase, vrtičke in bivalne vrtove. Zelo dober element so tudi pred stanovanjskimi bloki, ali pa v parkih, kjer se lahko podružimo z mimoidočimi, znanci ali ob srečanju s prijatelji in simpatijami. Če svoje vrtne klopi še nimaš, je pravi čas, da prebrskaš med pestro ponudbo na ceneje.si ter si zagotoviš mesto za prijetno posedanje, počitek in kramljanje v toplih jesenski, spomladanskih ali poletnih dnevih in večerih.

Tudi pri vrtnih klopeh je tako kot pri ostalih kosih notranje in zunanje opreme doma ter vrta ponudba vse večja, odločitev pa zato otežena. Vendar, da kljub temu ne bi bila pretežka, ti svetujemo, na kaj vse moraš paziti pred nakupom in med raznoliko izbiro vrtnih klopi. V prvi vrsti je to kakovosten in kvaliteten material. Kamnite in marmorne plošče so že v davni zgodovini pomenile razkošje, ugled in eleganco grajskih gospod, lesene pa so še danes kot ulite za posedanje ob krošnjah dreves. Svetovno znana je zagotovo najdaljša klop, sicer postavljena v središčnem parku, sestavljena iz barvite keramike, pod njo pa se lahko podpišejo prebivalci španske Barcelone.

A za vrhunec udobja zagotovo ne potrebuješ več kilometrov dolge vrtne klopi… Dovolj je že, da je ta narejena po volji tvojih dimenzij, okusu in materialu, ki se kar najbolje zliva in prilagaja preostali okolici tvojega domovanja. Široka ponudba na tržišču med najnovejšimi kolekcijami vrtnega pohištva ponuja vrtne klopi iz lesa, kovine, pletenine, sintetične mrežice v kombinaciji s steklom, v različnih odtenkih in (a)simetričnih oblikah. Če živiš v večjem mestu, bo tvoj balkon ali teraso zagotovo oplemenitila kovinska vrtna klop, s pleteno zagotoviš odpornost na vremenske in okoljske vplive, z leseno vrtno klopjo pa poskrbiš za brezčasnost in večno uglajenost svojega vrtnega kotička.

Pokaži več
3272 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka