Išči med prikazanimi izdelki

Cena
MIN MAX

Poličniki in regali

(10573 izdelkov)

Za dobro urejenost stanovanja ali hiše ter še boljši izkoristek prostora namesto omar, predalnikom in komod posezi po raznovrstnih, vse bolj priljubljenih, modernih oziroma trendnih poličnikih in regalih. Poličniki in regali so namreč izjemno uporabni v več prostorih hiš in stanovanj, kot denimo v predsobah, dnevnih prostorih, pa kuhinjah, otroških sobah in spalnicah. Nanje lahko položiš spominke, knjige, vaze in ostale drobnarije, ki bi sicer ostajale neopazne ali bi nepospravljeno ležale v različnih kotih domovanja. V prvi vrsti naj te pri nakupu poličnikov in regalov vodi njihov namen in mesto postavitve. Upoštevaj še dimenzije in kakovost materiala, da bodo zagotavljale kar se da dobro in dolgotrajno nosljivost.

Vse bolj priljubljeni so poličniki in regali pisanih oblik, ki svoje mesto še pogosteje najdejo v otroških sobah. Tam so namreč izjemno priljubljeni zaradi prihranka prostora za knjige, zvezke in učbenike, kot tudi plišaste prijatelje, medtem ko pri najstnikih tam stojijo radii ali raznovrstni cd-ji. Skratka poličniki in regali so vse uporabni, prav tako pa prostoru lahko dodajo dekorativnost in pridih urejenosti. S svojimi raznovrstnimi oblikami, velikostmi in barvami otežijo izbiro pri nakupovanju, a se na spletni strani ceneje.si temu želimo izogniti.

Ravno zato smo zate pripravili največjo in najbolj pregledno ponudbo številnih poličnikov in regalov, kjer lahko selekcioniraš posamezne produkte po kakovosti, materialih, barvah in cenah. Uredi svoj dom, dopolni raznovrstno že obstoječe pohištvo in prostorom dodaj svežino, na poličnike in regale pa postavi najljubše spominke iz potovanj, darila, rože, svetilke, ure ali ostale drobnarije. Tudi zanje najdi ustrezno vrednost, saj ima vsaka zagotovo tehten razlog svojega obstoja.

Pokaži več
10573 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka