Išči med prikazanimi izdelki

Cena
MIN MAX

Police

(9738 izdelkov)

Za dobro urejenost stanovanja ali hiše ter še boljši izkoristek prostora namesto omar, predalnikom in komod posezi po raznovrstnih policah. Police so namreč izjemno uporabne v vsakem prostoru, tako v kopalnicah, predsobah, pa kuhinjah, otroških sobah in spalnicah. Nanje lahko položiš spominke, knjige, vaze in ostale drobnarije, ki bi sicer ostajale neopazne. V prvi vrsti naj te pri nakupu polic vodi njihov namen in mesto postavitve. Tiste v kopalnici se namreč bistveno razlikujejo od polic v kuhinji, dnevni sobi ali spalnici. Upoštevaj še dimenzije in kakovost materiala, da bodo zagotavljale kar se da dobro in dolgotrajno nosljivost.

Še vedno najbolj priljubljene so lesene, obstajajo pa tudi plastične in kamnite. Trenutne modne smernice notranje opreme doma narekujejo lesene imitacije, ostre linije ali pa preprost elegantni videz brez stranskih kosov in desk, kar nakazuje na neskončnost in brezčasnost. S policami zagotoviš brezhibno urejenost, pospravljenost, istočasno pa z različnimi najsodobnejšimi modeli poskrbiš za celovito, usklajeno estetiko domovanja. Posežeš lahko po lesenih, temnejših ali svetlejših policah, pa tistih z imitacijo lesa ali pa lakiranih, z visoko lesketajočim se sijajem. Če prisegaš na usklajevanje, primerjaj pestro ponudbo na ceneje.si ter izberi takšno, ki se bo nedvomno prilegala tvoji dosedanji notranji opremi.

Pri stenskih policah imaš za njene postavitve nekoliko več možnosti prilagajanja lastnim željam in potrebam, medtem ko je večja omejenost tistih, namenjenih regalom in omaram. V primeru takšnih je bolj priporočljivo izbrati police z možnostjo raznolikega nastavljanja višine.

Zate smo pripravili primerjavo številnih domačih in tujih ponudnikov lesenih polic, kot tudi ostalih pohištvenih kosov, ki bodo nadgradile in dopolnile tvojo brezhibno urejeno domovanje. Izberi najboljšo kakovost po najnižji ceni ter kombiniraj in postavljaj police na najljubše mesto. Naj bo kupovanje in izbiranje z nami zabavnejše in lažje.

Pokaži več
9738 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka