Kopalniški sestavi

(1423 izdelkov)

H kopalniškemu delu hiše navadno pristopamo večkrat na dan, že takoj zjutraj kot tudi tik pred nočnim počitkom. Gre za prostor, kjer skrbimo za ustrezno higieno in brezhibno urejen videz. Tam se sicer tudi sproščamo in nadejamo z novo, potrebno energijo. Ravno zaradi opisanega oprema kopalnic ni najmanjša skrb. Ko renoviraš staro ali načrtuješ popolnoma novo, usklajuj razpoložljiv in potreben prostor za shranjevanje, pri vsem tem pa naj te vodijo lastne želje in okusi.

Če prisegaš na preprost in hiter slog kupovanja, je zate zagotovo primernejši nakup kopalniških sestavov. Tu namreč ne rabiš posegati po različnih elementih in skrbeti za njihovo usklajenost oziroma prilagodljivost. Na enem mestu dobiš vse, kar potrebuješ in si želiš. H kopalniškim sestavom sicer sodijo oziroma običajno vključujejo ogledalo, umivalnik, eno ali več omaric (ki so lahko postavljene spodaj, ob strani ali celo na vrhu), lahko pa tudi manjše ali nekoliko večje predalnike, po možnosti pa tudi višinsko nastavljive police. Prednost zagotovo predstavljajo tisti kopalniški sestavi, ki vključujejo še osvetlitev, stikalo in električno vtičnico. Pred nakupom pa ne pozabi preveriti niti, ali ogledani kopalniški sestav vsebuje armaturo, hkrati pa se pozanimaj za vrsto in enostavnost oziroma kompleksnost montaže.

Pazljivo vrednoti kakovost materiala, iz katerega so kopalniški sestavi izdelani. Le najboljša kvaliteta namreč zagotavlja dolgotrajno obstojnost in primerno nosljivost. Posegaš lahko po najmodernejših dizajnih klasičnih ali dvižnih vratc, hkrati pa je vse pogostejši mehkejši način zapiranja, ki preprečuje prenagle trke in poškodbo kopalniških pohištvenih kosov.

Kopalniška omarica modernega, sodobnega dizajna je navadno svetlejših (belih) barv, vse bolj priljubljene pa so tudi tiste v imitaciji lesenega izgleda. Za večno eleganco in brezčasno uglajenostjo poskrbijo lakirane oziroma polirane, lesketajoče se kopalniške omare oziroma kopalniški sestavi.

Pokaži več
1423 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka