Nočne omarice

Za priročno odlaganje stvari, tako ponoči kot tudi zjutraj in čez dan, so že dolga leta v uporabi priljubljene nočne omarice, ki jih uporabljamo in postavljamo navadno ob obeh straneh postelje, za marsikoga pa ostajajo pomembnejši del pohištva. Tudi otroci imajo nadvse radi svoje omarice, priložene ob posteljah. Zatorej zagotovi svojim malčkom, da nepogrešljivim stvarem in pomožnim predmetom, kot so denimo kozarci vode, knjige, budilke, radii ali svetilke, podajo dodaten prostor, otrokom pa priročnost in prihranek nepotrebnega vstajanja.

Navadno se odločamo za nočne omarice, ki se ujemajo k splošnemu, celostnemu slogu spalnice ali sobe. Pri otroških sobah pa v ospredje vstopajo raznovrstni, pisani kosi pohištva, kamor sodijo tudi nočne omarice. Dečki se zagotovo najbolj razveselijo modrih, zelenih ali pa tistih, z njihovimi najljubšimi risanimi junaki. Deklicam zagotovo najljubše pa so nočne omarice v rdeči, vijolični, roza barvi ali v rožnatem odtenku, ki domišljijo približa pravljičnemu svetu. Ob tem za svoje malčke ali šolarje izbiraj najkakovostnejši material, ki bo zagotavljal dolgotrajno obstojnost in večjo nosljivost nočnih omaric.

Po želji lahko izbiraš tudi takšne nočne omarice, ki vsebujejo in ponujajo dodatne predalnike. Tako zagotoviš prostor tudi otrokovim ostalim drobnarijam, ki bi se sicer lahko razgubile. Pa vendar nekateri raje posežejo po odprtih nočnih omaricah, ki prinašajo občutek neskončnosti, tam pa svoje mesto z lahkoto najdejo plišasti prijatelji. Spet drugi izbirajo nočne omarice z vratci in z več, po možnosti nastavljivimi, policami. Vratca ali predalniki so nadaljnje lahko klasičnega zapiranja ali pa se prilagajaš sodobni tehnologiji in posežeš po mehkem zapiranju. Pozorno spremljaj dimenzijo, saj se pri omejenem prostoru in prevelikih nočnih omaricah lahko pojavi nepotrebna težava.

preberi več
Nasveti 0
39 izdelkov
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Št. mnenj uporabnikov

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.