Otroške garderobne omare

(266 izdelkov)

Ob vstopu v stanovanje oziroma hišo navadno najprej zagledamo garderobne omare. Predstavljajo mesto, kamor odložimo svoje čevlje ter vrhnja oblačila, pa tudi prostor, kjer najdemo copate za raznovrstne goste. V domovih imajo pomembno vlogo pri shranjevanju različnih stvari, saj bi v nasprotnem primeru lahko domovanju zavladal kaos. Velikost in raznolikost sodobnega trga omogoča, da lahko izbereš garderobno omaro, potrebno in prilagojeno njenemu namenu. Predvsem v otroških sobah pa malčkom in šolarjem zagotavljajo estetski videz, prilagojen svojim sanjskim poklicem ali najljubšim risanim junakom, o kakršnih so vedno sanjali. Zagotovi, da bo tudi tvoj otrok z veseljem in igrivo preživljal čas v svoji sobi z najlepšimi garderobnimi omarami.

Običajno se otroške garderobne omare ločijo glede na velikost, obliko, barvo in kvaliteto materiala, iz katerega so izdelane. Med pestro ponudbo na ceneje.si lahko najdeš najrazličnejše otroške garderobne omare, izbiraš pa lahko med takšnimi z drsnimi ali klasičnimi vrati, tistimi z ali brez ogledala, pa takšnimi z mehkim ali tršim zapiranjem. Vsekakor je pred nakupom dobro preveriti, kako zapletena oziroma enostavna je montaža, sestava garderobne omare ter kakšno je njeno vzdrževanje, torej: ali je primerna za suho in/ali mokro brisanje.

Če si sobo deli več bratcev in sestric je dobro izbrati kombinirane garderobne omare oziroma takšne, ki bodo dovolj potrebnega prostora zagotavljale vsem. Svojo izbiro garderobnih omar lahko prilagodiš številu potrebnih polic. Zagotovo bodo šolarji za knjige, zvezke in učbenike potrebovali nekoliko več polic in predalov, zatorej imajo prednost zagotovo takšne garderobne omare, ki imajo možnost prilagodljivega nastavljanja višine polic, kot tudi tiste, narejene iz kakovostnega materiala, ki zagotavljajo daljšo obstojnost in večjo nosilnost.

Za večji izkoristek otroške sobe lahko posežeš tudi po kotnih omarah, za boljšo organiziranost in urejenost pa poskrbijo vgradne omare. Te velikokrat pomenijo racionalno rešitev, hkrati pa navdušijo z dovršenim izgledom, ki zagotavlja brezhibni estetski užitek. Na voljo so vgradne garderobne omare brez hrbtišča, kot tudi takšne brez tal in/ali stropa, s katerim zapolniš ves razpoložljivi prostor, omare pa prilagajaš različni starosti svojih otrok.

Pokaži več
266 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka