Celotne spalnice

(81 izdelkov)

Spalnica je eden izmed najpomembnejših prostorov v hiši ali stanovanju, saj tam preživimo najkakovostnejši čas sproščanja in počitka. Ravno za to je potrebno izbrati in sestaviti takšno, v kateri se počutiš kar se da zadovoljno, sproščeno, udobno in prijetno. Pri spalniških sestavih zato druži ekonomičnost, uporabnost, estetsko ugodje in kakovost.

Ko izbiraš med spalniškimi sestavi naj te v prvi vrsti vodijo dimenzije in omejenost prostora, takoj za tem pa potrebe po zadostnem spravljanju stvari. Z raznovrstnimi garderobnim omarami, predalniki, posteljnimi okvirji z dodatnimi policami in predali prihrani prostor, barvo, odtenke ali lesene imitacije pa prilagajaj celostni estetki podobi svojega spalnega kotička. Če pristajaš na klasično ali nekoliko starinsko pohištvo, med raznoliko ponudbo na ceneje.si izberi temnejše lesene spalniške sestave, če pa raje posegaš in slediš modnim, trenutnim smernicam, bo zate priporočljivejše svetlejše, lesketajoče se spalno pohištvo. Za brezčasni videz lahko posegaš tudi po takšnih spalniških sestavih, ki bodo z najvišje kakovostnimi material in svetlejšimi lesenimi imitacijami poskrbeli za dolgotrajno obstojnost.

Med garderobnimi omarami lahko izbiraš takšne z ali brez ogledali, pa med racionalno vgradnimi ali kotnimi. K spalniškim sestavom zagotovo pomembno sodijo tudi posteljni okvirji ali že v celoti sestavljena ležišča. Ponudba je pestra in raznolika, prav tako kakovost in dodatki zanjo. Če večere z veseljem deliš ob gledanju filmov ali se kratkočasiš z branjem, si med spalniškimi sestavi zagotovi še tv omaro ali polico, ki bo zagotovila prostor za knjige, ko bodo noči nenaklonjene spanju.

Zate in tvoje najdražje smo pripravili največjo primerjalno ponudbo številnih proizvajalcev spalniških sestavov, s katero ti želimo prihraniti čas in zmedo ob morebitni neodločnosti. Slednje se ubrani tako, da slediš svojemu okusu, željam in potrebam, prav tako pa ekonomskemu izkoristku prostora, kvaliteti in tej najprimernejši ceni.

Pokaži več
81 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka