Jedilne garniture

Kako številčna je tvoja družina? Je kar naenkrat nastala nova potreba po večji jedilni garnituri ali pa le razmišljaš po novejši oziroma modernejši? Si želiš manjše spremembe, ki pa bo v tvoje domovanje prinesla veliko svežine, zadovoljstva in dodatnega udobja? Zagotovi svoje mesto za vse družinske člane in goste posedi za povsem novo, zavidljivo jedilno garnituro.

Ko izbiraš med pestro ponudbo jedilnih garnitur, se tako kot pri ostalih kosih svojega domovanja, prilagajaj prostoru po velikosti, videzu in usklajenosti. Če tvoja kuhinja oziroma jedilnica ni velika dvorana, si pa kljub temu želiš zagotoviti in prihraniti potrebni prostor, posezi po takšni jedilni garnituri, ki se ob pravem trenutku lahko podaljša in dodaten prostor nameni nepričakovanemu gostu.

Jedilna garnitura naj bo sicer masivna in narejena iz najkakovostnejših materialov, po obliki pa jo prilagajaj tistim, ki bodo poleg tebe posedali ob kulinaričnih užitkih. Če ti družbo v kuhinji ali jedilnici radi delajo otroci, je priporočljiva jedilna garnitura z zaobljenimi in ne ostrimi linijami. S tem namreč lahko preprečiš nevarne padce in odrgnine.

V kolikor imaš jedilnico v duhu prostorov naših babic in dedkov, tudi jedilno garnituro prilagodi tistemu času. Če pa se tvoje domovanje spreminja v najnovejše bivališče, pri jedilnih garniturah domišljiji in kreativnosti puščaj prosto pot. Na tržišču je veliko raznolikih asimetričnih oblik, modelov, višin, nekatere pa se višini prilagajajo tudi z nastavljivimi nogami.

Na ceneje.si preveri, kaj vse trenutno ponuja slovensko in tuje tržišče. Na enem mestu primerjaj materiale, kakovost in ceno ter izberi tisto jedilno garnituro, ki bo z lahkoto nadomestila druženje v dnevnih prostorih, tudi ko v ospredju ne bo hrana in pijača.

preberi več
Nasveti 0
351 izdelkov
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Št. mnenj uporabnikov

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.