Barski stoli in mize

(7668 izdelkov)

Si želiš del svoje kuhinje ali dnevnega, osrednjega prostora spremeniti v mini barski kotiček, ob katerem lahko posedaš v družbi najbližjih, prijateljev, sosedov? Ali pa ostale obiske namesto na kavč posedeš kar v lastno, edinstveno »gostišče«? Če je tvoj odgovor da, potrebuješ barske stole in mize, ki bodo tvoj točilni pult spravili v obratovanje.

Izbiraj med različnimi barskimi stoli in mizami ter v del svojega domovanja vpelji pridih gostišča. Da bo ta kar se da podoben pravemu, lahko nakupiš gostinske barske stole in mize oziroma barske stole in mize, značilne za večje restavracije, ali pa z različno dekoracijo svoj dom približaš videzu hotela. Ob tem lahko posežeš po tistih dizajnerskih, najnovejših stolih, obloženih z bodisi pravim ali umetnim usnjem, oziroma jih prilagajaš ostalim kuhinjskim elementom in v primeru celotne lesene kuhinjske podobe ostaneš pri imitaciji ali pravi liniji lesenih barskih stolov in miz. Sicer so vse bolj na voljo takšni, z visokim lakiranim sijajem, ki v urejen prostor prikličejo eleganco.

Ob nakupu barskega stola in mize prilagajaj velikost in dimenzije ter željo postavitve le-teh. Primerjaj med ponudniki, ki izdelujejo tovrstne pohištvene ali kuhinjske kose iz masivnih materialov, ter zagotovi daljšo obstojnost in njihovo večkratno uporabo. Upoštevaj številčno potrebo barskih stolov in na podlagi tega izberi pravilno velikost barske mize oziroma točilnega pulta.

Prihrani čas, zapravljen zaradi hoje po številnih trgovskih centrih, ter preglej spletno stran ceneje.si. Tu lahko z le nekaj kliki primerjaš ceno, kakovost in ponudbo številnih proizvajalcev, trgovcev in trgovskih posrednikov, ki v svojih skladiščih oziroma policah hranijo tudi barske stole in mize, primerne zate ter za tvojo prihodnjo »barsko« druščino.

Pokaži več
7668 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka