TV omarice

(17472 izdelkov)

Dandanes skorajda ni gospodinjstva, kjer ne bi bilo vsaj enega televizijskega sprejemnika. Da pa so le ti pospravljeni in postavljeni na kar se da vidno, zanje ustrezno mesto, je potrebno ali priporočljivo poseči, kupiti ali narediti tv omarico. Ker pa izdelava tv omaric ni enostavna, pač pa zahteva ogromno natančnosti, truda, materialov in orodij, je zaradi prihranka časa, denarja in energije bolje kupiti novo. Ponudba je na trenutnih tržiščih res izjemno pestra, zatorej ni bojazni, da zase oziroma za svoj televizor ne najdeš ustrezne in ugodne tv omarice.

Izbiraš lahko med različnimi velikostmi, višinami in oblikami, vsekakor pa dimenzije prilagajaj prostoru, ki ga imaš na voljo. Namreč: upoštevaj, da v dnevni ali spalni prostor sodijo še ostali pohištveni kosi, za to nekaj prostora prihrani še zanje. Tudi dimenzija in velikost televizorja tu igra izjemno pomembno vlogo. Televizijske sprejemnike navadno menjamo skozi različna časovna obdobja in jih prilagajamo tehnološkim zmogljivostim, da pa zaradi tega ne bi neprestano menjali tudi tv omaric izbiramo temu prilagojene. Zaradi »odsotnosti« zgornje police višina televizorja ni pretirana skrb, kot rečeno, pa pozorno spremljaj različne dolžine. Če obožuješ filme in v tvojih omarah ali na policah leži ogromno raznovrstnih DVDjev, izberi tv omarico z dodatnim predalnikom, kamor jih lahko enostavno shraniš do naslednjega ogleda.

V kolikor so ti všeč starinski pohištveni kosi, izbiraj med pestro ponudbo modelov z nekoliko starejšim izgledom, če pa ti ugajajo nove, moderne »arhitekturne« linije, izbiraj med najnovejšimi tv omaricami. Prav tako so na voljo številni odtenki, barve – od svetlejših, ki prostor osvetlijo in povečajo, pa do temnejših ali drznejših odtenkov, s katerimi televizor in z njim tv omara zasije v centru pozornosti.

Tudi material naj pri izbiri tvoji nove tv omarice predstavlja pomemben kriterij. Posegaj po najkakovostnejših materialih, ki bodo novo pohištveno pridobitev ohranjali brezhibno še leta po nakupu.

več
17472 izdelkov
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka