Klubske mizice

Klubske mize tako kot fotelji, sedežne garniture in dnevni regali pričarajo ter v celostni podobi zaokrožijo dnevni oziroma osrednji prostor našega domovanja. Ker je ta namenjen preživljanju najkakovostnejšega prostega časa, izbira pravih in ustreznih kosov ni tako preprosta, kot se na zazdi prvi pogled.

S klubskimi mizami lahko pozornost usmerimo na najmanjše dekorativne detajle, ki največkrat zasijejo ravno v dnevnih prostorih, prav tako pa svojo vlogo klubske mize opravljajo ob sproščenih pogovorih, kavi ali čaju, obiskih prijateljev in znancev… V dnevnih sobah dandanes igrajo pomembno in nepogrešljivo vlogo. Ne samo zaradi izgleda in celostne prostorske podobe, pač pa tudi zaradi funkcionalnosti in uporabe.

Izbiraš namreč lahko klubske mize s predali, primerne torej za dodatno spravljanje stvari, pa takšne, ki jih zaradi majhne velikosti lahko postaviš v najmanjši kot hiše ali stanovanja. Če so ti všeč starine, lahko posežeš po klubskih mizah starinskega dizajna, za vse ljubitelje moderne arhitekture in sodobnih ostrih linij najnovejših modelov pa so na voljo okrogle, trikotne, kvadratne, asimetrične in več delne klubske mize.

Če po dnevnih prostorih nadvse radi tekajo otroci, je pri nakupu klubskih miz bolje izbrati okrogle oziroma takšne, ki ne bodo izdelane z ostrimi koti. Na voljo so tudi v najrazličnejših barvah, odtenkih, lesenih lakiranih leskih in podobno. Pri nekaterih je dodatna možnost nastavljanja višine, medtem ko imajo nekatere klubske mize pritrjena dodatna koleščka, zaradi česar jo lažje premikamo in prilagajamo potrebam prostora.

Na spletni strani ceneje.si lahko pregledaš in primerjaš najrazličnejše modele klubskih miz, jih razvrščaš po dimenzijah, barvah, odtenkih, materialih, stilu, okusu in namenu njihove uporabe. Izberi takšno, ki bo tvoj dom obogatila z novim čarom.

preberi več
Nasveti 0
1181 izdelkov
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Št. mnenj uporabnikov

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.