Išči med prikazanimi izdelki

Cena
MIN MAX

Znamka

Ostalo vrtno orodje

(1718 izdelkov)

Da bi bilo delo na vrtu, polju ali njivi karseda lahkotno, zabavno in ne moteče opravilo, je priporočeno zagotovilo ustreznih pripomočkov in orodji, ki ti bodo še tako neprijetna opravila spremenila v užitek. Pri tem izbiraj med različnim vrtnim orodjem, od lopatice, s katero lahko okopavaš, si pomagaš pri sajenju, ali s pravilno obliko, velikostjo in težo lopatic v delo vključiš svoje otroke. Izbiraš lahko med lopaticami z lesenim ali kovinskim ročajem, prav tako pa pri nakupu upoštevaj namen in vrsto njihove uporabe

.

Za rahljanje zemeljskih površin med primerna vrtna orodja zagotovo sodi tudi rahljalnik, izbiraš pa lahko med tistimi za profesionalno kot tudi vsakdanjo rabo. Ko izbiraš med več vrstami rahljalnikov pozornost usmerjaj na kakovost materialov (na primer ali gre za trde kovinske konice), kolikšen je čas mirovanja (če je daljši, se posledično znižajo stroški, istočasno pa se prihrani tudi čas), kakšna je zaščita pred zlomi v primerih zanesljive uporabe in podobno. Pomemben kriterij za izbiro ustreznega rahljalnika naj bo tudi optimalno rahljanje in mešanje tal. Rahljalnik sicer lahko sodi tudi med cvetlično orodje, in sicer v primeru, ko kupujemo zvezdasti rahljalnik, s katerim se drobi sprijeta zemlja ter reže plevel.

Na naših straneh lahko med ostalim vrtnim orodjem izbiraš in primerjaš tudi ponudbo različnih kultivatorjev oziroma z drugo besedo predsetvenikov, s katerimi dosežeš boljši izkoristek hranilnih snovi ter poravnaš in ustrezno pripraviš zemljo za setev. Ko je ta pripravljena lahko nadaljuješ s sajenjem, ob tem pa si zagotoviš nov sadilni klin, ki ti bo pomagal pri čiščenju koreninskih sistemov drevja in grmovnic. Za rahljanje in zračenje zemlje lahko posežeš tudi po raznolikih grabežih, z njimi pa se lažje spopadaš tudi pri odstranjevanju plevela.

Če na tvojem vrtu raste sadje ali se lahko pohvališ z lastnim sadovnjakom, ti delo zagotovo lahko olajša še eno vrtno orodje, in sicer obiralnik sadja, s katerimi je obiranje zrelih sadežev hitrejše in nemoteno. Z obiralcem sadja, zrele plodove lahko obiraš tudi na daljavo, ob tem pa izbiraj takšne, ki bodo imeli ročaj, prilagojen in ustrezen tvoji viši. Slednji naj bo prilagojena tudi metla. Tudi brez tega vrtnega orodja praktično ne gre, proizvajalci metel pa potrošnike zalagajo z različnimi materiali, oblikami, vrstami in s prilagoditvami različnim načinom uporabe.

Pokaži več
1718 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka