Išči med prikazanimi izdelki

Cena
MIN MAX

Omarica / stojalo

Terariji

(80 izdelkov)

Ali tudi tvoje domovanje bogati plezajoči se hišni ljubljenček? V kolikor je tvoj odgovor pritrdilen, poskrbi za to, da bo tvoj živalski prijatelj oskrbljen s kar se da udobnim in prostornim bivališčem. S terarijem poskrbi za večjo varnost, mirnejše in brezskrbne noči kot tudi za udoben počitek svojega hišnega ljubljenčka. Ker si najboljši prijatelj zasluži le najboljše, preveri, kaj smo pripravili pod kategorijo terarijev na največjem spletnem primerjalniku ceneje.si, kjer svojo ponudbo predstavljajo le najbolj priznane blagovne znamke, najboljši proizvajalci, trgovci ter trgovski posredniki terarijev. Zagotovi svojemu hišnemu ljubljenčku prostor oziroma bivališče, ki bo pripomoglo k še večji varnosti, prav tako pa mu priskrbi takšnega, ki bo s svojim ugodjem poskrbel za zadovoljstvo, sproščenost ter bo tvojega plazilca navdal z ustrezno mero še kako potrebne energije.

Pri terarijih je izrednega pomena, da se odločamo med takšnimi, prilagojenimi in ustreznimi starosti, velikosti ter vrsti tvojega plazilca. Namreč: le na takšen način mu z njemu prilagojenim prostorom lahko zagotoviš kraljevski spanec in kakovosten počitek tedaj, ko se naveliča druženja ter se denimo utrudi od plezanja. Prav tako se plazilci v svojih terarijih igrajo, prehranjujejo in počivajo. Ravno zato se pred nakupom prepričaj, ali z ogledanim terarijem zagotoviš primeren prostor za izvajanje vsega naštetega. Prav tako se med terariji odločaj na podlagi materialov in oblik, za še lepši izgled pa navadno poskrbijo raznolike steklene oblike. Ti se z morebitnim zgornjim plastičnim delom ločijo ter s tem omogočajo še lažje čiščenje oziroma vzdrževanje.

Poleg vseh že izpostavljenih nakupnih kriterijev razmišljaj tudi o terarijij, ki zagotavljajo vzdržljivo ter kompaktno bivališče, zatorej pozornost usmerjaj tako na dimenzije, kot tudi na volumen, širino stekla, eventuelni nivo vode, morebitno odprtino za žarnico ter morebiten metalni ključek s ključavnico.

Pokaži več
80 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka