Priboljški / vitamini za ptice

Verjetno skorajda ni kljunaša, ki se ne bi rad razvajal, crkljal, prav tako pa posegel po kakršnem koli zanj najljubšem, najokusnejšem priboljšku in vitaminu za ptice. Tudi ti lahko tu pa tam razvajaš svojega živalskega prijatelja ter mu poleg vsakodnevnih hranilnih obrokov zagotoviš priboljšek oziroma vitamin za ptice. S tem vsekakor poskrbiš za še večje zadovoljstvo kot tudi srečo in veselje svojega hišnega ljubljenčka.

Ker si najboljši prijatelj zasluži le najboljše, preveri, kaj smo pripravili pod kategorijo priboljškov in vitaminov za ptice na največjem spletnem primerjalniku ceneje.si, kjer svojo ponudbo predstavljajo le najbolj priznane blagovne znamke, najboljši proizvajalci, trgovci in trgovski posredniki priboljškov in vitaminov za ptice. Zagotovi svojemu hišnemu ljubljenčku priboljške in vitamine za ptice, ki bodo vsebovali čim več hranilnih snovi, prav tako pa bodo kar se da najbolj okusni in hrustljavi ter bodo tvojemu pernatemu prijatelju vedno znova zagotavljali najvišji nivo energije.

Tako kot je pri vsakodnevni hrani, je tudi pri priboljških in vitaminih za ptice izjemnega pomena, da pripomorejo k še večji raznolikosti, predvsem pa uravnoteženosti vsakodnevnih obrokov. Pred nakupom je potrebno upoštevati še, ali so priboljški in vitamini za ptice namenjeni mladičkom ali so nekoliko primernejši za že odrasle kljunaše. Tudi oznake pri sestavi tovrstnih izdelkov so bistvenega pomena, saj le na takšen način lahko izbereš tiste, ki bodo tvojemu živalskemu prijatelju najbolj ustrezali. Prav tako natančno preglej dodatke ter analitične sestavine, natančno pa preberi tudi navodila za uporabo. Nadaljnje se pozanimaj še o primernem skladiščenju ter shranjevanju, pa o teži oziroma količini pakiranja ter o roku uporabe.

Poleg vsega omenjenega lahko svojemu ptičku ali ptički ponudiš še pesek s školjkami,s katerim poleg možnosti posipa na dnu kletke ter s tem podlage oziroma higienske oskrbljenosti njegovega/njenega bivališča, poskrbiš tudi za vitaminski dodatek. Školjčni pesek namreč blagodejno vpliva na prebavo in splošno zdravje ptic, saj nudi pomembne minerale, istočasno pa zagotavlja pomemben vir kalcija. Nujen je za razvoj kosti, za rast perja, kot rečeno, pa predstavlja tudi okusno podlago dna kletke. Pomembno je, da školjčni pesek zamenjaš dvakrat tedensko.

preberi več
Nasveti 0
Cena
MIN MAX

Filtriraj po znamki

Ne spreglej

Gladiator Plus Ptica-100 ml

v EquusVitalis shop

od 23,99 €

Gladiator Plus Sokol-500 ml

v EquusVitalis shop

od 56,99 €

Gladiator Plus Ptica-500 ml

v EquusVitalis shop

od 56,99 €

Gladiator Plus Sokol-1.000 ml

v EquusVitalis shop

od 91,99 €

12 izdelkov
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Št. mnenj uporabnikov

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.