Hrana za ptice

Ali tudi tvoje domovanje preletava in bogati kakršen koli hišni ptiček? V kolikor je tvoj odgovor pritrdilen, poskrbi za to, da bo tvoj živalski prijatelj zaužil kar se da najkakovostnejšo in najokusnejšo hrano za ptice. Kajti: najboljši prijatelj si zasluži le najboljše! Zato preveri, kaj smo pripravili pod kategorijo hrana za ptice na največjem spletnem primerjalniku ceneje.si, kjer svojo ponudbo predstavljajo le najbolj priznane blagovne znamke, najboljši proizvajalci, trgovci in trgovski posredniki hrane za ptice. Zagotovi svojemu hišnemu ljubljenčku hrano za ptice, ki bo vsebovala čim več vitaminov, mineralov, prav tako pa bo kar se da najbolj okusna in hrustljava ter bo tvojemu živalskemu prijateljčku vedno znova zagotavljala najvišji nivo energije.

Pri hrani za ptice je izjemnega pomena, da je raznolika, predvsem pa uravnotežena. Pred nakupom je potrebno upoštevati tudi, ali je namenjena mladičkom ali je primernejša za že odrasle ptice. Tudi oznake pri sestavi hrane za ptice so bistvenega pomena, saj le na takšen način lahko izbereš tisto hrano za ptice, ki bo tvojemu hišnemu, kljunatemu prijatelju najbolj ustrezala. Prav tako natančno preglej dodatke ter analitične sestavine, natančno pa preberi tudi navodila za uporabo. Nadaljnje se pozanimaj še o primernem skladiščenju ter shranjevanju, pa o teži oziroma količini pakiranja ter o roku uporabe.

Skratka: za domače, hišne ptice dandanašnji vseobsegajoči potrošniški trg zagotavlja raznolike sestavine, prav tako pa hrano, izdelano po standardih najvišje kakovosti. Zato se z nakupom hrane za ptice nikakor ne prenagli, pač pa primerjaj in izbiraj le najboljšo, jo vrednoti na podlagi starosti, aktivnosti in velikosti svojega živalskega prijatelja. Preveri tudi oznake pri morebitnih alergenih ter priporočenih prehranskih dodatkih.

preberi več
Nasveti 0
48 izdelkov
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Št. mnenj uporabnikov

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.