Vzdrževanje in čiščenje za glodalce

Se tudi v tvojem domovanju igra, sprehaja, podi ali crkljivo valja hrček, činčila, miška, podgana, dihurček ali kakršen koli drug glodalec? V kolikor je tvoj odgovor pritrdilen, poskrbi za to, da bo tvoj živalski prijatelj kar se da lepo negovan, zdrav in zadovoljen. K temu vsekakor dodobra pripomore tudi vzdrževanje in čiščenje za glodalce, ki je primerno tako za mladičke kot tudi za že tiste nekoliko večje, odrasle kosmatinčke. Ker si najboljši živalski prijatelj zasluži le najboljše, preveri, kaj smo zanj pripravili pod kategorijo vzdrževanja in čiščenja za glodalce, kjer svojo ponudbo predstavljajo le najbolj priznane blagovne znamke, najboljši proizvajalci, trgovci in trgovski posredniki izdelkov vzdrževanja in čiščenja za glodalce. Zagotovi svojemu hišnemu ljubljenčku izdelek, ki bo polepšal njegovo dlako, bo denimo odpravil nevšečnosti z nadležnimi bolhami, bo pripomogel k njegovemu zdravju in vsakokratni čistoči oziroma urejenosti. Večina glodalcev se namreč veliko bolje počuti, v kolikor so urejene, negovane in čiste tudi njihove kletke, kar pa dodobra pripomore k še večji meri njihovega veselja in dobre volje. Zatorej poleg nege in higiene za glodalce, poskrbi tudi za vsakokratno vzdrževanje in čiščenje njihovega bivališča.

Z vzdrževanjem in čiščenjem za glodalce se skladajo krtače oziroma glavniki, ki pripomorejo k vedno urejeni in dobro vzdrževani dlaki, prav tako pa z njimi iz kožuščka učinkovito odstranimo že omenjene bolhe. Preden pokažeš na dokončno izbrano krtačo oziroma glavnik, dodobra razčeši poddlako svojega glodavca ter s tem odstrani morebitne nastale vozle, ki bi lahko poškodovali fine konice glavnika. Preden pa ga natančno razčešeš, prostor zaščiti z rjuho oziroma s krpo, ki bo zadržala odvečne bolhe in ličinke. Priporočeno je, da svojega ljubljenčka razčesavaš v smeri rasti dlake, še posebej pa je potrebno biti previden na območju okoli ušes, na korenu repa ter vratu. Po uporabi krtače ali glavnika ga potopi v blago razkužilo, saj s tem preprečiš prenos bolh ob naslednjem razčesavanju. Za še boljši učinek lahko glavnik oziroma krtačo uporabljaš tudi v kombinaciji s pudrom proti bolham.

Kakorkoli že: zagotovi svojemu hišnemu ljubljenčku brezhibno urejen in zdrav videz, ob tem pa lahko poskrbiš za takšne izdelke vzdrževanje in čiščenje za glodalce, ki ne bodo razdražili oziroma poškodovali njegovega kožuha ali dlake. Prav tako poskrbi za urejenost njegovega bivališča, v ta namen pa se uporablja vsem priljubljena stelja za glodalce.

preberi več
Cena
MIN MAX

Ne spreglej

Nakupovalni nasveti

Ob dnevu živali: Poskrbi, da bo tvoja muca zadovoljna!

Bo v tvojem domu kmalu nov mačji ljubljenček ali pa imaš mijavkajočega kosmatinca že doma? V vsakem primeru ...

Prikaži vse nakupovalne nasvete
1 izdelek
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Št. mnenj uporabnikov

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.