Nega in higiena za glodalce

Se tudi v tvojem domovanju igra, sprehaja, podi ali crkljivo valja hrček, činčila, miška ali kakršen koli drug glodalec? V kolikor je tvoj odgovor pritrdilen, poskrbi za to, da bo tvoj živalski prijatelj kar se da lepo negovan, zdrav in zadovoljen. K temu vsekakor dodobra pripomore tudi nega in higiena za glodalce, ki je primerna tako za mladičke kot tudi za že tiste nekoliko večje, odrasle kosmatinčke. Ker si najboljši živalski prijatelj zasluži le najboljše, preveri, kaj smo zanj pripravili pod kategorijo nega in higiena za glodalce na največjem spletnem primerjalniku ceneje.si, kjer svojo ponudbo predstavljajo le najbolj priznane blagovne znamke, najboljši proizvajalci, trgovci in trgovski posredniki izdelkov nege in higiene za glodalce. Zagotovi svojemu hišnemu ljubljenčku izdelek, ki bo polepšal njegovo dlako, bo denimo odpravil nevšečnosti z nadležnimi bolhami, bo pripomogel k njegovemu zdravju in vsakokratni čistoči oziroma urejenosti. Večina glodalcev se veliko bolje počuti, v kolikor so urejene, negovane in čiste tudi njihove kletke, kar pa dodobra pripomore k še večji meri njihovega veselja in dobre volje. Zatorej poleg nege in higiene za glodalce, poskrbi tudi za brezhibno urejenost oziroma čistočo njihovega bivališča.

Med nego in higieno za glodalce se med drugim najdejo krtače oziroma glavniki, ki pripomorejo k vedno urejeni in dobro vzdrževani dlaki, prav tako pa z njimi iz kožuščka učinkovito odstranimo že omenjene bolhe. Preden pokažeš na dokončno izbrano krtačo oziroma glavnik, dodobra razčeši poddlako svojega glodavca ter s tem odstrani morebitne nastale vozle, ki bi lahko poškodovali fine konice glavnika. Preden pa ga natančno razčešeš, prostor zaščiti z rjuho oziroma s krpo, ki bo zadržala odvečne bolhe in ličinke. Priporočeno je, da svojega ljubljenčka razčesavaš v smeri rasti dlake, še posebej pa je potrebno biti previden na območju okoli ušes, na korenu repa ter vratu. Po uporabi krtače ali glavnika ga potopi v blago razkužilo, saj s tem preprečiš prenos bolh ob naslednjem razčesavanju. Za še boljši učinek lahko glavnik oziroma krtačo uporabljaš tudi v kombinaciji s pudrom proti bolham.

Kakorkoli že: zagotovi svojemu hišnemu ljubljenčku brezhibno urejen in zdrav videz, ob tem pa lahko poskrbiš za takšne izdelke nege in higiene za glodalce, ki ne bodo razdražili oziroma poškodovali njegovega kožuha ali dlake.

preberi več
Cena
MIN MAX

Filtriraj po znamki

Barva

Ne spreglej

Nakupovalni nasveti

Ob dnevu živali: Poskrbi, da bo tvoja muca zadovoljna!

Bo v tvojem domu kmalu nov mačji ljubljenček ali pa imaš mijavkajočega kosmatinca že doma? V vsakem primeru ...

Prikaži vse nakupovalne nasvete

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.