Pasji povodci

Ali tudi tvoje domovanje pazi štirinožni kosmatinček? V kolikor je tvoj odgovor pritrdilen, poskrbi za to, da bo tvoj pasji prijatelj oskrbljen s pasjim povodcem, ki poskrbi za še večjo varnost kot tudi za mirnejše in brezskrbne sprehode. Ker si najboljši prijatelj zasluži le najboljše, preveri, kaj smo pripravili pod kategorijo pasjih povodcev na največjem spletnem primerjalniku ceneje.si, kjer svojo ponudbo predstavljajo le najbolj priznane blagovne znamke, najboljši proizvajalci, trgovci in trgovski posredniki pasjih povodcev. Zagotovi svojemu hišnemu ljubljenčku izdelek, ki bo pripomogel k še večji varnosti, prav tako pa mu priskrbi takšnega, ki ga, kljub prilagodljivosti njegovemu vratu oziroma telesu ne bo oviral pri vsakodnevnem gibanju in sprehajanju.

Pri izbiri pasjih povodcev v prvi vrsti pozornost usmerjaj na dimenzije oziroma velikosti. Slednje prilagajaj tako velikosti kot tudi starosti in vrsti, pasmi tvojega psa. Pri tem upoštevaj tudi udobje in ugodje tovrstnih izdelkov, izbiraj pa le najboljše in najbolj kvalitetne materiale. Namreč le na takšen način lahko preprečiš prehitro uničenje ali raztrganje pasje ovratnice oziroma oprsnice kot tudi pasjega povodca, predvsem v primeru, če tvoj štirinožni prijatelj sodi med najbolj igrive, aktivne in razigrane psičke. Prav tako je ustrezna velikost izjemnega pomena, saj v primeru premajhnih in preozkih oziroma pretesnih pasjih ovratnic in s tem pretrdih, preveč robustnih pasjih povodcev lahko pride do urezov, zadušitev ali ostalih poškodb in nesreč.

Poleg materiala in dimenzije se sicer v pestri, vseobsegajoči, sodobni, potrošniški tržni ponudbi lahko odločaš tudi med raznolikimi modeli, barvami, odtenki in poslikavami. Vse bolj so priljubljeni pasji povodci s plastičnim držalom, ki lastniku omogočajo še boljši oprijem. Prav tako prednost predstavljajo tisti pasji povodci, ki vsebujejo funkcijo zaustavitve oziroma »razpustitve«, ki lahko tvojega kosmatinčka bodisi zaustavijo ali mu zagotovijo nekoliko prostejše tekanje in sprehajaje. Prav tako so primerni in uporabni univerzalni oziroma vsestransko uporabni pasji povodci, ki so primerni v kakršnem koli vremenu, saj njihov material omogoča trpežnost, hitro sušenje oziroma ohlajanje.

preberi več
514 izdelkov
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Št. mnenj uporabnikov

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.