Pasje ute in ležišča

(5688 izdelkov)

Ali tudi tvoje domovanje pazi štirinožni kosmatinček? V kolikor je tvoj odgovor pritrdilen, poskrbi za to, da bo tvoj pasji prijatelj oskrbljen s kar se da udobnim in prostornim bivališčem. S pasjo uto in ležiščem poskrbi za večjo varnost, mirnejše in brezskrbne noči kot tudi za udoben počitek svojega štirinožca. Ker si najboljši prijatelj zasluži le najboljše, preveri, kaj smo pripravili pod kategorijo pasjih ut in ležišč na največjem spletnem primerjalniku ceneje.si, kjer svojo ponudbo predstavljajo le najbolj priznane blagovne znamke, najboljši proizvajalci, trgovci ter trgovski posredniki pasjih ut in ležišč. Zagotovi svojemu hišnemu ljubljenčku prostor oziroma bivališče, ki bo pripomoglo k še večji varnosti, prav tako pa mu priskrbi takšnega, ki bo s svojim ugodjem poskrbel za zadovoljstvo, sproščenost in bo tvojega kosmatinčka navdal z ustrezno mero še kako potrebne energije.

Pri pasjih utah in ležiščih je izrednega pomena, da se odločamo med takšnimi, prilagojenimi in ustreznimi starosti, velikosti, stanju dlake in pasmi tvojega psa. Namreč: le na takšen način mu z njemu prilagojenim prostorom lahko zagotovimo kraljevski spanec in kakovosten počitek tedaj, ko se naveliča druženja, se utrudi od igre, tekanja ali daljšega sprehoda. Prav tako se med pasjimi utami in ležišči lahko odločaš na podlagi materialov in oblik. Vedno priljubljene so lesene pasje ute, za še lepši izgled pa ponavadi poskrbijo raznolike barve in napisi. Pri ležiščih prednost še posebej predstavljajo tista, ki zagotavljajo dodatno in kar se da najmehkejšo oblazinjenost. Vsekakor se, preden pokažeš na končno izbiro pasje ute ali ležišča, osredotočaj na pozicioniranje denimo košare, blazine in podobno. Torej: upoštevaj, ali bo tvoj štirinožni prijatelj po večini bival v notranjih prostorih ali bo s svojo hrabrostjo pazil tvoje domovanje v okolici hiše. Na podlagi slednjega izbiraj tudi kakovostne in masivne, trpežne ter pred zunanjimi in okoljskimi vplivi odporne materiale.

Poleg vseh že izpostavljenih nakupnih kriterijev razmišljaj tudi o pasjih utah in ležiščih, ki zagotavljajo vzdržljivo ter kompaktno bivališče, ki je primerno tudi za pse z raznoraznimi težavami, kot so denimo problemi v sklepih. Prav tako je dobro pomisliti o kar se da najenostavnejšem čiščenju in vzdrževanju, za slednje pa se dandanes priporoča predvsem usnje.

Pokaži več
5688 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka