Pekači za peko

(996 izdelkov)

Ali tudi ti sodiš med velike ljubitelje peke? Komaj čakaš, da tvoja hiša oziroma stanovanje zadiši po bodisi slanem ali sladkem pecivu? Ti pri tovrstnih pekarskih opravilih radi pomagajo tudi najbližji in otroci? Potem zagotovo potrebuješ pekače, s katerimi se bo tvoje domovanje tudi v nadaljnje z veseljem in z lahkoto spremenilo v pravo malo domačo pekarno. Preveri, ali ti v kuhinjskih omaricah manjkajo ravno pravšnji pekači, s katerimi za svoje naslednje goste lahko pripraviš slastne mafine, pito, torto, cakepops, piškote ali makrone. V kolikor takšnih pekačev še nimaš, brž preveri, kaj vse lahko najdeš in izbrskaš med pestro sodobno tržno ponudbo.

Pod kategorijo pekačev imaš nakupnih priložnosti in izbire več kot na pretek. Vseobsegajoča sodobna tržna ponudba pekačev namreč zagotavlja raznolike materiale izdelave, med katerimi dandanes najbolj priljubljen postaja silikon, predvsem zaradi svojega lažjega čiščenja in vzdrževanja. Tudi s svojimi prikupnimi živimi barvami marsikomu pritegne pozornost ravno silikonski pekač, medtem ko mu teflonski in vsem dobro poznani, klasični oziroma tradicionalni kovinski po uporabnosti in vsestranskosti še vedno močno sledita.

Poleg materiala se lahko glede nakupnih kriterijev osredotočaš sicer tudi različno stopnjo kakovosti, masivnosti oziroma trdnosti. Ravno zato je dobro z nakupom nekoliko počakati, pregledati izdelke in ponudbe številnih priznanih blagovnih znamk kuhinjske opreme in pripomočkov ter ujeti najboljšo kombinacijo kakovosti in cene. Preden pa opraviš končno, še zadnje dejanje na blagajni, preglej tudi oznake pri dimenzijah in teži. Namreč: lahkotnejši kot izbran pekač bo, lažja in manj okorna bo njegova uporaba. Vsekakor prednost predstavljajo tudi tisti pekači, ki zagotavljajo dober oprijem z morebitnimi ročaji ter s svojo dodatno zaščito preprečijo morebitno nesrečo oziroma opeklino med prijemom za izredno vroči pekač. Slednje do izraza še posebej pride v primerih, ko za pekače poprimejo tudi otroci ali mlajši pomočniki. Sicer ne pozabi niti na mere oziroma dimenzije, med drugim pa jih prilagajaj razpoložljivemu prostoru shranjevanja in skladiščenja. Preden pa dokončno pokažeš na izbran pekač, razmisli še o njegovem vzdrževanju. Namreč: če se poslužuješ čiščenja s strojno opremo, je dobro preveriti, ali so ogledani pekači primerni tudi za pranje v pomivalnem stroju.

Pokaži več
996 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka