Servirni pladnji / podstavki

Kako postreči goste z vsemi dobrotami, ki nastajajo izpod tvojih rok? Kako poskrbeti za lep, zavidljiv izgled servirnega pogrinjka? Naj pecivo, sladki in slani prigrizki ter vse ostale mesne in zelenjavne jedi pristanejo na elegantnem ter na zanje brezhibnem servirnem pladnju ali podstavku. Če takšnega še nimaš, si pa ga želiš ali ga potrebuješ, še nič ni izgubljeno. Kaj hitro si namreč že pri nas, le z nekaj kliki po spletni strani ceneje.si, lahko priskrbiš svoj novi, zlata vredni servirni pladenj oziroma podstavek, s katerim poleg izgleda in serviranja jedi poskrbiš tudi za njihovo lažje prenašanje. Prav tako na tem mestu lahko posežeš po podstavkih za kozarce, pa po podstavkih za skodelice, posodo in pogrinjek.

Pri servirnih pladnjih in podstavkih tako kot pri ostalih kosih jedilnega pribora oziroma jedilnega servisa lahko prosto slediš svojim željam, potrebam, okusu in preferencam. V kolikor sodiš med tiste, ki vedno znova poskrbijo za celostno podobo svojega doma kot tudi vse opreme in pripomočkov v njem, tudi servirne pladnje ter podstavke po lastni volji lahko povsem brezskrbno prilagajaš stilu in dizajnom kuhinjske opreme. Za ljubitelje starin so na voljo glamurozni kosi baročnega stila z razkošnimi in raznoliko oblikovanimi robovi, za ljubitelje brezčasnosti in tradicionalnosti pa so primernejši nadvse preprosti enoliko oblikovani servirni pladnji in podstavki. Skratka: kombinacij, oblik, kot tudi barv in dizajnov je v sodobni pestri tržni ponudbi praktično neskončno, zatorej zagotovo tudi zase najdeš idealen in brezhiben servirni pladenj ali podstavek, ki bo vedno znova poskrbel tako za praktičnost, lažjo nosljivost, stabilnost, serviranje kot tudi za prelesten namizni dekorativni okras.

Pod kategorijo servirnih pladnjev in podstavkov se sicer poleg izgleda in dizajnerske dovršenosti osredotočaj tudi na kakovosten, masiven, stabilen in ustrezno nosljiv material, pa tudi na primerno in želeno velikost, premer ter težo. Ta naj bo čim lažja, saj le tako lahko pladenj ali podstavek z lahkoto prenašaš, k temu pa zagotovo pripomore tudi primerna oblika in nepogrešljivi dobro oblikovani ročaji. Za končno nakupno izbiro se sicer lahko odločaš tudi na podlagi velikosti ponudbe, ki jo v svojih setih oziroma kompletih ponujajo posamezni proizvajalci.

Poleg vseh zgoraj opisanih parametrih pa ne prezri niti možnosti čiščenja in vzdrževanja servirnih pladnjev in podstavkov, njihovega možnega pranja v pomivalnem stroju, temperaturno obstojnost oziroma občutljivost, pa motive, kombinirane vzorčke ter podobno.

preberi več
Nasveti 0
160 izdelkov
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Št. mnenj uporabnikov

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.