Jedilni servis

(2029 izdelkov)

Praktično ni gospodinjstva, ki v svojem kuhinjskem oziroma jedilniškem kotičku ne bi imelo jedilnega pribora ter k temu primernega nepogrešljivega jedilnega servisa. V kolikor se pripravljaš na vselitev in te pred tem čakajo samo še detajli glede najnujnejše opreme ali pa se spopadaš s celovito prenovo kuhinje oziroma jedilnice, preglej, kakšen jedilni servis se bo prenovljeni oziroma novi podobi tovrstnega dela hiše ali stanovanja najbolje prilegal.

Z jedilnim servisom lahko slediš svojim potrebam, željam kot tudi okusu in modnim smernicam. V kolikor prisegaš na klasiko, lahko poskrbiš za večno eleganco in brezčasnost, to pa dosežeš z minimalističnimi dizajni, preprostimi okroglimi oblikami krožnikov, tradicionalnih in klasičnih oblik šalic ter pretežno, poenoteno belo barvo celotnega jedilnega servisa. Če si vseeno ne želiš povsem enobarvnosti, lahko izbereš vzorčke, a pri želji po brezčasnosti slednji ne smejo biti prerazkošni. Nasprotno lahko z vzorci, raznolikimi oblikami in nazobčanimi robovi pretiravaš, v kolikor je tvojemu okusu najbližje baročni ali starinski stil jedilnega servisa. Vendar se sledenje trenutnim najnovejšim smernicam jedilnega servisa ne sklada. Dandanes vse bolj v ospredje ponovno prihajajo minimalistični, beli kosi okroglih oblik, ki vse bolj zamenjujejo še nedavno najbolj priljubljene kvadratne. Kakorkoli že: kombinacij, možnosti izbiranja glede barv, oblik, vzorcev in velikosti je ogromno, zato nikakor ni strahu, da zase in svoj jedilniški kotiček ne najdeš idealnega jedilnega servisa.

Vendar se poleg izgleda in dizajna med odločanjem za najustreznejši jedilni servis osredotočaj tudi na kakovosten material izdelave. Najbolj priljubljena še vedno ostaja keramika, med katero pa prevladuje porcelan. Tudi sijoča keramična površina navadno ni spregledana, pri vsem tem pa pazi na način čiščenja in vzdrževanja. Preveri, ali je izbrani jedilni servis primeren za pranje v pomivalnem stroju ter, ali ga je mogoče uporabljati tudi za segrevanje v mikrovalovni pečici.

Pokaži več
2029 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka