Pokrovke

(852 izdelkov)

Kuhinjska oprema nikakor ne more biti popolna, v kolikor vsem loncem in kozicam ne zagotoviš primernih in ustreznih pokrovk. Če si tudi ti med tistimi, ki vse lonce, kozice, komplete kuhinjske posode in ponve sicer že imajo, a slednjim ne zagotavljajo njim brezhibno prilegajočih se pokrovk, brž preglej novo pripravljeno največjo, a vendarle nadvse pregledno primerjalno ponudbo na spletni strani ceneje.si. Tam lahko najdeš tako pokrovke različnih oblik, materialov kot tudi povsem raznolikih premerov in dimenzij. Z nakupom ustreznih pokrovk se nikar ne prenagli, pač pa natančno preklikaj vsak posamezni izdelek in številne priznane blagovne znamke, ponudnike, trgovce in trgovske posrednike primerjaj med seboj. Ujemi kar se da najboljšo kombinacijo kakovosti in cene, vsej svoji posodi pa zagotovi njim najboljše pokrovke.

V prvi vrsti se pred nakupom odločaj na podlagi namena uporabe potencialne nove pokrovke. Torej je dobro postaviti vprašanje, ali se bo pokrovka uporabljala za ponev, za kozico ali lonec. Nato izbiraj med steklenimi, kovinskimi, nerjaveče jeklenimi in podobno, odločitev pa je lahko izbrana tudi na podlagi prozornega pokrova, s katerim lahko vseskozi opazuješ in nadzoruješ dogajanje v loncu, ali pa se odločiš za nasprotno barvani oziroma neprozorni pokrov.

Prednost pred nakupom nove pokrovke imajo predvsem tiste univerzalne, ki so dodatno zaščitene s tesnilnim obročem iz silikona ter z ventilom za izpust pare. Tudi pokrovke, ki zagotavljajo odpornost pred izjemno velikimi temperaturami so nepogrešljive in izredno primerne za vsako tako domačo kot tudi profesionalno kuhinjo. Preden pa pokažeš na dokončno odločitev, se osredotočaj še na oznake pri primernosti za pranje v pomivalnem stroju, pri vrsti pokrovk ter stopnji njihove kakovosti.

Pokaži več
852 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka