Supermarket

Stenske in stoječe ure

Čas dandanes prehitro beži. Živimo namreč življenjski slog, ki že sam po sebi narekuje prehiter tempo, ki mu včasih kar težko sledimo. A vseeno si ravno zaradi tovrstnega načina življenja nikakor ne smemo privoščiti zastoja ure oziroma stenskim in stoječim uram ne smemo dovoliti njihove ustavitve. Če se tudi ti sicer spopadaš z netočnostjo, bodisi z zamujanjem ali prehitrimi prihodi, preveri, ali je čas za zamenjavo stenske in/ali stoječe ure.

Stenske in stoječe ure praktično postavljamo v vse prostore hiše. Tudi z njimi lahko dekoriramo posamezne prostore, jih prilagajamo celostni podobi in brezhibni urejenosti hiše oziroma stanovanja. Sodobna pestra tržna ponudba narekuje vse barve, barvne odtenke, kot tudi različne oblike in modele. Če sodiš med ljubitelje starin, ti bodo bolj po godu najverjetneje stenske in stoječe ure nekoliko zgodovinskega sijaja. Nasprotno pa so ljubiteljem sodobnih dizajnov bližje moderne oblike, digitalne funkcije, asimetrične linije in poslikave z »mestnimi« motivi. Skratka: ujemi zase najljubšo kombinacijo, motiv, obliko, jo prilagajaj preostalim pohištvenim kosom, popestri bodisi steno, omaro, regal ali predalnik, se poigraj s koti in neizkoriščenimi predeli hiše oziroma stanovanja.

Poleg izgleda pa pri izbiri ustrezne oziroma primerne stenske in stoječe ure upoštevaj še njene mehanizme, kazalce, natančnost, dimenzije, materiale, pri katerih lahko kombiniraš steklo, plastiko, les, kovino in podobno. Tudi visoka kvaliteta je pomemben nakupni kriterij za novo stensko oziroma stoječo uro, saj le tako lahko zagotoviš njeno dolgo življenjsko dobo. Sicer ne pozabi niti na njeno težo, saj tako lahko zagotoviš nosilnost in stabilnost, izredno pomembno pa je tudi njeno tiho oziroma ne glasno in ne moteče delovanje.

preberi več

Nakupovalni nasveti

Kupiš, le če lahko izdelek enostavno vrneš!

Zdaj boš nakupoval še bolj brezskrbno. ...

Dostava v roku nekaj ur - dodana vrednost spletnega nakupovanja

Pred leti je bil koncept Same Day dostave, ko kupec opravi spletni nakup in prejme izbrane izdelke že ...

Izbira popolnega darila - misija nemogoče - nič več!

Praznično obložena miza, decembrske zabave, druženja s prijatelji in sorodniki … Vse to je nepogrešljiv ...

Prikaži vse nakupovalne nasvete
605 izdelkov
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Popust (najnižji naprej)
  • Popust (najvišji naprej)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2023 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka