Išči med prikazanimi izdelki

Cena
MIN MAX

Zabavne igre in darila

(1370 izdelkov)

Najbrž da ni osebe, ki se ne bi razveselila kakršnega koli darila ali zabavne igre. Predvsem otroci in mladostniki so tisti, ki nadvse nestrpno pričakujejo rojstni dan in vse tri božično-novoletne može, ki nikoli ne odidejo praznih rok. Da pa bo praznovanje rojstnih dni, porok, obletnic in ostalih praznikov prijetno, lepo in nepozabno, lahko svoje najbližje, sorodnike, otroke in/ali prijatelje tudi v nadaljnje razveseliš z manjšimi pozornostmi ali pa z zabavnimi igrami in darili.

Preden pregledaš pestro, pripravljeno ponudbo pod kategorijo zabavne igre in darila, razmisli, v kakšne namene in komu bodo podarjena. Vsekakor je za otroke potrebno in primerno izbrati njim prilagojene, lažje zabavne igre in darila, medtem ko je pri odraslih osebah izbiranje nekoliko lažje in manj omejeno. Prav tako pri zabavnih igrah in darilih lahko izbiraš takšna, ki bodo združila in povezala vso družino. Tako je lahko preživljanje prostega časa povsem koristno in prijetno tudi brez računalnikov in sodobne tehnologije.

Kdo ne pozna slavnih Monopolyija, Akctivityja, Spomina, Štiri v vrsto in Enke? Prav tako skozi vsa obdobja svojo priljubljenost ohranjajo Človek ne jezi se, Šah in Ugani kdo. Vse to in še več lahko najdeš tudi na največji primerjalni spletni strani ceneje.si, kjer smo pripravili številne raznolike zabavne igre in darila, primerne za vse generacije, več priložnosti in okusov. Zagotovo nekaj zase, za svojo družino ali druščino na zabavah najdeš tudi ti, prav tako pa ti med razmišljanjem o naslednjem rojstnodnevnem darilu za najboljšo prijateljico ali prijatelja, brata ali sestro, za dekle ali fanta lahko olajšamo iskanje in izbiro.

V kolikor za svoje prvošolčke ali predšolske otroke iščeš zabavno igro ali darilo, lahko združiš prijetno s koristnim ter na igralno mizo položiš miselne igre s sestavljanjem besed, seštevanjem, množenjem, deljenjem ali zabavne igre za učenje tujih jezikov. Skratka: namenov od zabave do učenja je veliko, prav tako velika in pestra pa je ponudba zabavnih iger in daril. Ravno zato lahko s primerjavo in le nekaj kliki preveriš, kaj vse in kje lahko najdeš tiste igre in darila, ki bodo razveselila tvojega naslednjega obdarovanca.

Pokaži več
1370 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka