Pepelniki

(75 izdelkov)

Skoraj ni gospodinjstva, ki ne bi imelo vsaj enega pepelnika. Četudi v tvoji hiši ali stanovanju ni kadilcev, je navadno priporočeno poskrbeti za goste in bodisi na balkonu ali terasi za ogorke priskrbeti pepelnik. V kolikor tega nimaš ali pa potrebuješ novega, lahko pregledaš, kaj vse ponuja širok sodobni potrošniški trg. Poleg klasičnih steklenih, okroglih in vsem dobro poznanih oblik, se lahko danes z nakupom novega pepelnika tudi prijetno poigraš.

Posegaš lahko po raznolikih materialih, oblikah in motivih. Tudi barve lahko igrajo posebno vlogo, predvsem v primerih, v kolikor prisegaš na celovito enotno podobo svoje hiše ali stanovanja. Poleg primarne vloge namreč pepelniki lahko pripomorejo tudi k dekoraciji, istočasno pa so odlična ideja za rojstnodnevno ali božično-novoletno darilo. Sodobni trg vse bolj ponuja pepelnike na vzmet, ki so izjemno priporočeni in priljubljeni za vrtne zabave oziroma zabave na prostem. S svojo funkcijo vzmeti namreč v primeru vetra preprečijo pršenje pepela in ogorkov, prav tako pa poskrbijo za atraktivnost, preprečevanje motečega vonja in podobno.

Poleg funkcionalnosti, priročnosti, se, kot že rečeno, lahko poigraš z barvami, motivi, velikostmi in oblikami. Posežeš in primerjaš lahko med biljardnimi kroglami, avtomobilskimi gumami, nogometnimi žogami, igralnimi kockami, pepelniki v obliki oziroma poslikanimi z motivi denarja, drznimi oblikami delov telesa in še in še. Tudi material pri izbiri primernega in ustreznega pepelnika ni povsem zanemarljiv nakupni kriterij. Izbiraš lahko med keramičnimi, steklenimi, plastičnimi, cinkovimi zlitinami in še in še.

Pri pepelnikih domišljiji praktično lahko pustiš prosto pot, najdeš pa jih na vsakem koraku. Ker je ponudba le-teh iz dneva v dan večja, včasih slednje privede do neizogibne zmede in neodločnosti. Da pa se temu vendarle lahko spretno izogneš, smo ti na največjem spletnem mestu ceneje.si pripravili primerjalno zbirko atraktivnih pepelnikov. Na takšen način ti ne bo potrebno hoditi po raznovrstnih trgovinah in pepelnike po spominu primerjati med seboj, pač pa jih le z nekaj kliki lahko primerjaš tako po obliki, velikosti kot tudi po njihovi praktičnosti in vsestranskosti.

Pokaži več
75 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka