Dodatki za zavijanje

(687 izdelkov)

Nič ni lepšega, kot obdarovanje, bodisi na rojstni dan ali v času božično-novoletnih praznikov. Tako kot se odvijanja daril razveselijo otroci, se tudi odraslim ob pogledu na pisane pakete marsikdaj zaiskrijo oči. Da bi bilo temu res tako, je dobro poskrbeti za darilne škatle, vrečke, darilni papir in vse ostale malenkosti oziroma za vse ostale dodatke za zavijanje, s katerimi še tako preprost paketek postane privlačen, zanimiv, prijeten na pogled in privlačen za razvijanje. Namreč že z majhnimi, preprostimi dodatki za razvijanje lahko še tako majhno pozornost zapakiramo v prijetno darilce, ki bo dan polepšalo tudi najzahtevnejšemu obdarovancu. V kolikor ti je v omari, predalniku ali škatli za darilni material zmanjkalo prelestnih cofkov, darilnih trakov, dodatnih dekorativnih nalepk, magnetov, figuric ali vseh ostalih drobnih dodatkov za zavijanje, preglej, po kakšnih na sodobnem vseobsegajočem potrošniškem trgu lahko posežeš.

Enobarvni darilni škatli v toplih ali hladnih odtenkih lahko dodaš droben cofek ali mašno in že paketek popestriš oziroma odeneš v novo prevleko. Med dekorativnimi dodatki za razvijanje se med drugim lahko odločaš na podlagi namena njihove uporabe. Na primer: za poroko bo verjetno najbolj primerna mašna ali darilni trak v elegantnih svilenih materialih bele barve, kot drobni detajli pa celotno podobo lahko zaokrožijo srebrne ali zlate bleščice, diamanti, kroglice, ki jih prilepiš na papir, škatlo ali vstaviš med darilni trak. Drugače se zavijanja in dekoriranja lahko lotiš v primeru rojstva otroka, kjer dodatkom za zavijanje dodaš figurice v obliki dojenčkov, medvedkov, copatk in podobno. Tudi v primeru slavja otrokovega rojstnega dne se navadno poslužujemo dodatkov za zavijanje, prilagojenih otrokovi starosti, spolu in željam. V času valentinovega trgovske police preplavijo raznorazni srčki, vse pa se obarva v rdeče, medtem ko se vse okoli nas blešči in svetlika v času božično-novoletnih praznikov.

Skratka: v kolikor tudi ti sodiš med tiste, ki z veseljem darila za prijatelje, najbližje in sorodnike zavijajo sami, preveri, kaj vse potrebuješ, da bo že naslednji paketek izpod tvojih rok in tvojega ustvarjanja presenetil in maksimalno razveselil obdarovanca.

Pokaži več
687 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka