Plakati

(400 izdelkov)

Si želiš zapolniti steno, pa nimaš dovolj denarja za lepo sliko? Morda želiš poživiti površino, v katero ne smeš zabijati žebljev? Ali pa preprosto obožuješ plakate in v trgovini z notranjo opremo vedno pregleduješ, kaj je novega na trgu? V vsakem primeru bo odločitev za nakup plakata dobra izbira zate.

Plakati niso nujno le okrasni predmeti, lahko so tudi poučni. Verjetno se še spomniš različnih plakatov iz šole, ki so nam pomagali vaditi nepravilne glagole, kazali, kako je sestavljeno okostje človeka ali pa prikazovali razvoj metulja od ličinke do odrasle živali. Takšni in še drugi poučni plakati so lahko zelo dobrodošla poživitev otroških sob ali različnih čakalnic, če prikazujejo vsebino, ki je relevantna za storitev, na katero čakamo. Torej, če imaš v lasti masažni salon, bo plakat, na katerem je prikazan zemljevid refleksnih točk na telesu, zelo primerna izbira za tvojo čakalnico.

S plakati lahko v svoje bivalno okolje vneseš tudi pridih velikih slikarskih mojstrov, ki si jih sicer ne moreš privoščiti. Za večino znanih slikarskih del lahko kupiš reprodukcije na plakatu. Čeprav to res ni enako, kot originalna slika, pa je takšen plakat lahko še vedno zelo dekorativen in ti bo prinašal veliko veselja.

Slogovno lahko izbiraš med retro plakati, modernimi plakati, reprodukcijami slik in fotografij, reprodukcijami reklamnih plakatov, poučnimi plakati in takimi z motivacijsko vsebino. Znotraj tako široke izbire slogov in motivov se bo zagotovo našlo kaj primernega tudi zate.

Pred nakupom plakata se moraš torej najprej odločiti o tem, kakšen slog si želiš vnesti v svoje prostore in kakšna vsebina bo najprimernejša zate. Poleg tega pa ne smeš pozabiti na izmero prostora, ki ga nameravaš nameniti plakatu in temu prilagoditi njegove dimenzije. Imej v mislih tudi to, da bo plakat videti lepše, če bo okoli njega nekaj praznega prostora.

Pokaži več
400 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka