Foto albumi

(550 izdelkov)

Čeprav mnogi verjamejo, da so foto albumom šteti dnevi, je resnica ravno nasprotna. Verjetno je vedno večjo ponovno priljubljenost foto albumov potrebno pripisati ravno njihovemu »analognemu« statusu. Vedno več ljudi se zaveda, da ne morejo živeti le od tehnologije in si želijo tudi bolj oprijemljivih rezultatov svojega dela. Marsikdo se je že zavedel, da pravzaprav zelo redko pregleduje fotografije na računalniku ali telefonu, še vedno pa rad ali rada vzame v roke svoj stari foto album s slikami iz otroštva. Prav tako pa se je marsikomu že pripetilo, da so se mu ali ji izbrisale vse fotografije z računalnika, fotoaparata ali telefona. Ker se to s foto albumom ne more zgoditi, si ga omisli tudi ti.

Izbiraš lahko med zelo raznolikimi modeli foto albumov. Ne razlikujejo se le po oblikovni plati temveč tudi po številu strani in slik ter po načinu vstavljanja slik v album. Tvoje slike bodo najbolj varno shranjene v foto albumu s podloženimi platnicami.

Glede načina vstavljanja slik v foto album se moraš odločiti med albumi, ki imajo že pripravljene prozorne žepke za slike in tistimi, ki vsebujejo le prazne strani, na katere slike prilepiš. Rokovanje s prvim je seveda lažje, a te pri tem omejujejo dimenzije že vnaprej pripravljenih žepkov. Če se odločiš za album v katerega moraš slike nalepiti, moraš vedeti, da bo s tem nekaj več dela. Po drugi strani pa lahko tak album še dodatno okrasiš, vanj prilepiš še druge spominke in imaš precej bolj proste roke pri izbiri dimenzij posameznih slik.

Foto album je lahko tudi lepo darilo in obeležje prijateljstva ali katerega drugega odnosa. Večina slavljencev bo zelo veselih, če bodo v dar prejeli ročno izdelan album s fotografijami najboljših prijateljev ali družinskih članov. Namen foto albumov torej ni le ohranjanje spominov na potovanja, poroke in obhajila, temveč tudi na druge, bolj osebne in manj slavnostne dogodke, ki pa tkejo niti tvojega življenja v edinstveno zgodbo.

Pokaži več
550 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka