Dekorativne nalepke

(20745 izdelkov)

Z dekorativnimi nalepkami lahko popolnoma spremeniš videz in slog določenega prostora. Namenjene so uporabi na stenah, oknih pohištvu, kuhinjskih pripomočkih in še bi lahko naštevali. Z njimi lahko poživiš dolgočasen opekač za kruh ali pa spremeniš videz celotne sobe. Karkoli je že tvoj namen, prav gotovo na Ceneje.si lahko najdeš nekaj primernega zate.

Stenske nalepke so primerne za vsako sobo. Izbiraš lahko med različnimi motivi – naravni, moderni, eklektični, minimalistični, različni napisi, živali, otroške nalepke…, skratka izbira se zdi neskončna. Zato je pametno, da si pred nakupom nalepke podrobno in natančno ogledaš prostor v katerega naj bi se vključila. Koliko prostora je namenjenega zanjo? Kakšne so že prisotne barve v tem prostoru? Kakšen je slog notranje opreme? In potem se še odloči, kaj želiš, da bi nalepka izražala. Če je to čisto določena misel, potem lahko izbereš stensko nalepko z napisom. Če je tvoj slog bolj naraven, potem izbiraj med naravnimi motivi. Če si želiš modernega domovanja, izbiraj med abstraktnimi in minimalističnimi vzorci. Za tiste, ki se radi šalijo in smejijo, pa so na voljo humorne nalepke.

Pri izbiri nalepke upoštevaj tudi namembnost prostora. Kopalniške nalepke imajo običajno drugačno motiviko, kot kuhinjske ali spalnične. Pri izbiri nalepke za otroško sobo pa upoštevaj, kaj ima ta otrok rad in kaj ga ali jo veseli.

Če kupuješ nalepke za pohištvo ali kuhinjske pripomočke, preveri njihovo kvaliteto, saj se bodo nalepke, ki so nalepljene na kose, s katerimi se pogosto rokuje, hitreje obrabile, kot stenske nalepke.

Okenske nalepke pa naj bodo čim bolj prosojne, da bodo lahko okna še vedno prepuščala dovolj svetlobe v prostor.

Ker so nalepke izdelane iz različnih materialov, se pred nakupom pozanimaj, kateri je kvalitetnejši in bolj vzdržljiv. Preveri tudi, za kakšno uporabo je namenjena nalepka, ki ti je najbolj všeč – stenska nalepka se namreč ne bo dobro obnesla na oknu.

Pokaži več
20745 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka