Predpražniki

(2700 izdelkov)

Če kupuješ nov predpražnik, si na pravi spletni strani. Na Ceneje.si ti je na voljo pisana paleta predpražnikov. Tu najdeš zunanje, notranje, avtomobilske in še kakšne predpražnike in med njimi je prav gotovo ravno pravšnji tudi zate.

Pred nakupom novega predpražnika preveri nekaj njegovih lastnosti, kar ti bi zagotovilo kvaliteten nakup. Najprej razmisli o tem ali potrebuješ notranji ali zunanji predpražnik. Zunanji predpražniki morajo biti narejeni iz zelo trpežnih materialov, ki bodo dobro prenesli različne vremenske pogoje. Čeprav se zdi guma trpežen material, pa ni primerna za zimske razmere, saj lahko na mrazu začne pokati. Ker je zunanji predpražnik tvoja prva bojna linija z umazanijo, je zelo primerno, da je v celoti ali vsaj delno narejen iz abrazivnega materiala, ki bo dodobra postrgal vse blato in ostalo umazanijo s čevljev.

Tudi notranji predpražniki morajo biti narejeni iz kvalitetnih materialov, sicer se hitro obrabijo in ne opravljajo več svoje funkcije. Predpražniki, ki so narejeni iz različnih vrst blaga so primernejši za notranjo uporabo.

Ne glede na to za kakšne vrste predpražnik gre, je vedno pomembno, da kupiš takšen predpražnik, ki se med uporabo ne bo premikal. Če tvoj predpražnik ni narejen iz materiala, ki bi se dobro prijemal na tla, ga vedno lahko pritrdiš z dvostranskim lepilnim trakom.

Predpražnik je tudi tisto, kar dela prvi vtis o tvojem domu, zato ne pozabi na njegov videz. Najprej izberi predpražnik takšnih dimenzij, da se bo ujemal s tvojim pragom. Še posebej, če gre za notranji predpražnik, je nujno, da izbereš barvo, ki bo usklajena z ostalo opremo tvoje veže. Da bi se tvoji gosti počutili kar najbolj dobrodošli, pa lahko izbereš tudi predpražnik s kakšno prijazno sliko ali napisom. S tem hkrati poskrbiš za čistočo v svojem domu in že na vhodu izraziš tudi svoj osebni okus.

Pokaži več
2700 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka