Išči med prikazanimi izdelki

Cena
MIN MAX

Znamka

Škatle za shranjevanje

(2359 izdelkov)

Škatle za shranjevanje vedno pridejo prav. O njihovi uporabni vrednosti priča dejstvo, da večina ljudi shranjuje in uporablja škatle, ki so jih dobili z nakupom različnih predmetov in naprav. Ker tudi teh shranjenih škatel lahko zmanjka je na Ceneje.si na voljo veliko različnih modelov, ki bodo zadovoljili potrebe še tako zahtevnega kupca.

Na voljo so ti škatle iz različnih materialov: papir, karton, les, plastika, steklo… Razlikujejo se po dimenzijah in oblikah, to pa je odvisno predvsem od njihove namembnosti.

Če imaš veliko nakita, ki raztresen leži na dnu predala ali pa kar na nočni omarici ali polici v kopalnici, ti bo prav gotovo prišla prav škatla za nakit. Sestavljena je iz več majhnih predalčkov, kar ti omogoča urejeno shranjevanje nakita. Tako lahko v takšni škatli za nakit posebej ločiš uhane, prstane, verižice, broške… Takšna škatla pa je lahko uporabna tudi za domače mojstre, ki si želijo vnesti več reda med žeblje, vijake in matice.

Za shranjevanje igrač so ti na voljo velike škatle, poslikane s prijaznimi otroškimi motivi, ki bodo popestrile vsako otroško sobo. Izbira različnih barv in motivov je velika in morda to izbiro lahko prepustiš kar tistemu malčku, za katerega je škatla namenjena.

Nekatere škatle so lahko uporabne tudi kot dodatna sedala. So oblazinjene in narejene iz močnih materialov, zato lahko igrajo dvojno vlogo škatle za shranjevanje in tabureja v dnevni sobi.

Najpogostejše so škatle narejene iz kartona. Te dopuščajo tudi največjo kreativnost pri oblikovanju. Kupiš lahko čisto navadno enobarvno škatlo in jo lahko s pomočjo barv in drugega dekorativnega materiala preoblikuješ v unikatno škatlo za shranjevanje slik, dokumentov, spominkov ali pa jo uporabiš kot darilno škatlo ob naslednji priložnosti obdarovanja.

Na tržišču so na voljo tudi kompleti škatel različnih dimenzij, ki ti lahko pridejo prav ob različnih priložnostih. V eno izmed manjših škatel lahko shraniš pribor za šivanje, v eno od večjih pa revije in kataloge. Prav gotovo pa ti vsaka prišla slej kot prej prav.

Pokaži več
2359 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka