Koši za smeti

V zadnjih letih so koši za smeti že daleč napredovali od običajnih kanglic z vrečkami za smeti. Na Ceneje.si se ti ponujajo različni modeli, ki so primerni za vsakovrstno uporabo in za različne priložnosti. Tu najdeš vse od čisto običajnih kanglic, preko košev z različnimi predali za ločevanje odpadkov, pa do zložljivih košev, ki so primerni za kampiranje.

Največ izbire je med klasičnimi koši za smeti. Najbolj se razlikujejo po dimenzijah - od čisto majhnih namiznih koškov pa do velikih kant za smeti. Različni so tudi materiali. Večinoma so narejeni iz plastike ali iz kovine. Med njimi najdeš tako pisarniške koše za odpadni papir, kot koše za mešane odpadke, ki jih lahko namestiš na notranjo stran vratc pod kuhinjskim umivalnikom.

Lahko se odločiš za koš s pokrovom ali za takšnega brez. Tisti koši za smeti, ki imajo pokrove, se razlikujejo po načinu odpiranja le-teh. Najpogostejši so takšni, ki se jih odpira s pedalom. To je najudobnejši način odpiranja koša za smeti, saj se pri tem ni potrebno sklanjati. Nekateri imajo pokrove z nihalom, ki ga je potrebno le na rahlo odmakniti. Seveda pa se najdejo tudi takšni z običajnimi pokrovi, ki jih pač dvigneš ročno.

Vedno bolj priljubljeni pa so koši za smeti z več predali. Takšni koši ti močno olajšajo ločeno zbiranje odpadkov in so zelo ekološki in praktični za uporabo. Tudi pri teh koših lahko izbiraš med različnimi dimenzijami in oblikami, ki bodo najbolj ustrezale tvojim potrebam.

Med manj običajne oblike košev za smeti spada zložljivi prenosni koš, ki je zelo primeren za kampiranje ali vrtne zabave ter piknike. V bistvu gre za prenosno stojalo, na katero namestiš vrečko za smeti. Ko je zabave konec, vrečko s smetmi snameš in odneseš v smetnjak, stojalo pa zložiš, pospraviš in odneseš domov.

Če veliko potuješ z avtom, pa ti bo morda prišel prav avtomobilski koš za smeti. Namestiš ga v kabino in ima pokrov, ki preprečuje, da bi se smeti na kakšnem ostrejšem ovinku raztresle po avtu. Je prenosen, kar ti omogoča, da ga uporabljaš v različnih avtomobilih in samo takrat, ko ga zares potrebuješ.

preberi več

Nakupovalni nasveti

Kako izbrati koš za smeti?

Smeti so prisotne v vsakem gospodinjstvu, zato je koš za smeti njegov sestavni del. Nekaterim zadostuje ...

Kupiš, le če lahko izdelek enostavno vrneš!

Zdaj boš nakupoval še bolj brezskrbno. ...

Dostava v roku nekaj ur - dodana vrednost spletnega nakupovanja

Pred leti je bil koncept Same Day dostave, ko kupec opravi spletni nakup in prejme izbrane izdelke že ...

Izbira popolnega darila - misija nemogoče - nič več!

Praznično obložena miza, decembrske zabave, druženja s prijatelji in sorodniki … Vse to je nepogrešljiv ...

Prikaži vse nakupovalne nasvete
1066 izdelkov
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Popust (najnižji naprej)
  • Popust (najvišji naprej)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2023 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka