Koši in košare za perilo

(618 izdelkov)

Koš za perilo je del obvezne opreme vsakega urejenega doma. Nekateri uporabniki imajo celo ločene koše za belo in pisano perilo, da jim ni potrebno perila ločevati pred vsakim pranjem. Na Ceneje.si lahko najdeš koše različnih dimenzij in oblik in med njimi je gotovo tudi tak, ki ti bo všeč.

Večina košev za perilo, ki jih najdeš na trgu je narejena iz plastike. Najpogostejši so pleteni, kar omogoča kroženje zraka skozi koš in preprečuje, da bi se perilo med čakanjem na pranje navzelo neprijetnih vonjav. Če pa te skrbi, da bi perilo v košu lahko postalo preveč vlažno, izberi raje koš ki ni pleten in ima pokrov – tako bo perilo na varnem pred vlago. Takšni koši so na voljo v različnih dimenzijah, barvah in z različnimi vzorci, ki jih lahko poljubno kombiniraš z barvami svoje kopalnice.

Če ne maraš plastike in prisegaš na naravne materiale, potem so ti na voljo klasični koši pleteni iz šib in platneni koši, ki so pravzaprav malo bolj ojačene platnene vreče in stojijo pokonci. S klasičnim pletenim košem nikoli ne moreš zgrešiti, domiselno uporabljena platnena vreča pa je lahko zanimiv dekorativen dodatek tvoji kopalnici. Če poiščeš še tako z izvirnim vzorcem, jo bodo prav gotovo opazili vsi tvoji gostje.

Za tiste, ki prisegajo na minimalizem in čiste linije, so na trgu na voljo tudi koši za perilo iz nerjavečega jekla. Nekateri imajo vdelane luknjice za boljše kroženje zraka in večina jih ima pokrove, da se perilo ne more zmočiti. Takšen koš se bo lepo ujemal s pipami in drugimi kovinskimi dodatki v tvoji kopalnici in po videzu ne bo izstopal, temveč ga bo lepo zaokrožal.

Za organizatorje, ki imajo radi vse na enem mestu in vse urejeno, so izdelovalci košev za perilo oblikovali take koše, ki so narejeni iz več košar ali vreč hkrati. V takšnem košu lahko ločeno zbiraš rjuhe in brisače, belo perilo, svetlo perilo in temno perilo. Na ta način lahko prihraniš veliko časa pred pranjem perila.

Pokaži več
618 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka