Košare za shranjevanje

(541 izdelkov)

Se pogosto spotikaš čez kupe igrač, ne veš kam s kozmetičnimi izdelki in pripomočki, ki jih uporabljaš le občasno in te motijo različne manjše stvari, raztresene po policah in v predalih? Če si želiš narediti konec temu in vnesti več reda v svoje stanovanje, ti pri tem lahko pomagajo košare različnih oblik, dimenzij in iz različnih materialov, ki jih najdeš na Ceneje.si.

Če imaš doma kamin ali peč na drva, potem veš kako pomembno je imeti košaro za drva vedno pri roki. Ker je kamin običajno osrednja dekoracija prostora, tudi košara za drva po videzu ne sme zaostajati, zato so izdelovalci košar posegli po različnih materialih in zasnovali različne oblike, ki so lahko čudovit uporaben in dekorativen dodatek tvojemu domu. Izbiraš lahko med lesenimi, kovinskimi, steklenimi košarami. Večinoma so vse še klasično pletene, se pa najdejo tudi take, ki so narejene iz celostnih ploskev in po videzu spominjajo bolj na umetniški izdelek kot pa na klasično košaro za drva. Iz bogate ponudbe izberi svojo najljubšo.

Za dekoracijo in urejenost vsake otroške sobe so na tržišču na voljo različne košare in celo regalni sistemi s košarami. Razlikujejo se tako po dimenzijah kot po materialih in oblikah. Nekatere so narejene iz plastike, druge so klasično pletene iz šib, obstajajo tudi platnene… Z domiselno izbiro in kombinacijo barv lahko ustvariš prav zanimiv vzorec na tvojem regalu in s tem popestriš vsako otroško ali drugo sobo.

Za shranjevanje v košarah ti ni potrebno imeti posebnega regala. Košaro lahko postaviš na katerokoli polico ali pa jo pospraviš v omaro, z manjšimi košaricami pa lahko lično in učinkovito urediš vsebino tvojih predalov.

Kadar je govora o košarah, ne smemo pozabiti tudi na nakupovalne košare ali košare za na kolo. Oboje lahko pridejo zelo prav, kadar se odpravljaš po večjih nakupih. Pri košarah za kolo lahko izbiraš med fiksnimi in snemljivimi. Snemljive so tako lahko uporabne tudi za nakupovanje.

Pokaži več
541 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka