Vedra in škafi

(276 izdelkov)

Si lahko predstavljaš pomivanje ploščic brez primernega vedra za vodo? Ali pa obešanje perila brez primernega škafa? Si sploh lahko predstavljaš gospodinjstvo brez enega ali drugega? Če so tvoji odgovori na zgornja vprašanja pretežno »ne«, potem nujno preglej ponudbo različnih veder in škafov na Ceneje.si.

Pred nakupom vedra lahko izbiraš med različnimi modeli. Med seboj se razlikujejo po velikosti/dimenzijah, materialih in različnih dodatkih. Najosnovnejša so pločevinasta ali plastična vedra z ročajem brez kakršnihkoli dodatkov. Pri nakupu takega vedra je potrebno biti pozoren na kakovost izdelave, saj lahko kljub morebitnim majhnim dimenzijam takšno vedro veliko tehta, ko je napolnjeno z vodo. Če je narejeno iz slabše plastike, lahko vedro hitro poči ob ročaju in je potem manj ali celo neuporabno. Pri pločevinastih vedrih je to manj mogoče, so pa zato težja za prenašanje naokoli in tudi težje se jih čisti. Na tržišču je dovolj različnih veder iz plastike, da lahko zase izbereš uporabnega in kvalitetnega.

Vedra se lahko uporabljajo za različne namene: pomivanje tal, pomivanje oken, čiščenje ploščic, vrat, zidarska vedra, vedra za shranjevanje igrač… . V gospodinjstvih so največkrat namenjena pomivanju tal, zato so na tržišču na voljo vedra z različnimi nastavki za ožemanje in čiščenje. Poleg tega so za večjo priročnost uporabe na voljo tudi različna držala in stojala za vedra, zaradi česar se ti ni potrebno toliko sklanjati in so tako prijaznejša do tvoje hrbtenice. Pri teh pa je še posebej pomembno, da so narejena iz močnega in vzdržljivega materiala.

Škafi so prav tako uporabni za različne namene. Največkrat jih seveda uporabljamo za prenašanje mokrega perila, v njih pa lahko perilo tudi ročno peremo. Prav tako je takšen škaf lahko primeren za kopanje tvojega hišnega ljubljenčka. V kopalnicah brez kopalne kadi bodo z večjim škafom prišli na račun tudi otroci, ki bodo prav gotovo z veseljem čofotali in se igrali v njem. Tudi škafi so na voljo v različnih dimenzijah in barvah, zato lahko izbereš takega, ki bo barvno usklajen s tvojo kopalnico.

Pokaži več
276 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka