Išči med prikazanimi izdelki

Cena
MIN MAX

Znamka

Potrošni material in dodatki za čiščenje

(1303 izdelki)

Da bo tvoj dom vedno lep, čist in dišeč, ti bodo prav gotovo v pomoč različni izdelki, ki spadajo v kategorijo potrošnega materiala za čiščenje. Tu najdeš najrazličnejše izdelke, ki ne smejo manjkati v nobenem gospodinjstvu, ki da kaj na čistočo.

Izbiraš lahko na primer med različnimi vrstami papirnih brisač in toaletnega papirja. Tu je pomembno biti pozoren na število kosov v pakiranju, pa tudi na število brisač oziroma papirčkov v posamezni roli. Poleg tega se med seboj razlikujejo tudi po različnem številu slojev in ne pozabi, da so tisti izdelki, ki so narejeni iz večslojnega papirja, vpojnejši od ostalih.

Prav tako v vsak dom sodi par gumijastih rokavic za ročno pomivanje posode. Enak par lahko uporabljaš tudi za katerokoli drugo vrsto ročnega čiščenja, še bolj uporabne pa so lateksove rokavice za enkratno uporabo. Ob nakupu rokavic upoštevaj število kosov v pakiranju in tudi velikost, da ti ne bodo prevelike ali premajhne.

Če izdeluješ domača čistila ali pa jih kupuješ v večjih embalažah in jih potem prelivaš v manjše, so ti na voljo različne plastenke, pršilke in stekleničke za čistila. Večino lahko uporabiš večkrat, nekatere pa so primerne le za enkratno uporabo.

Pri nakupu vrečk za smeti moraš nujno preveriti dimenzije, saj se ti sicer lahko hitro zgodi, da kupiš premajhne vrečke za svoj koš za odpadke. Najbolje je, da najprej preveriš dimenzije svojega koša in potem izbereš primerno prostornino vrečk. Ob nakupu preveri še število vrečk v posameznem pakiranju in seveda material. Za organske odpadke je obvezna uporaba biorazgradljivih vrečk za smeti.

Nujen dodatek vsakega gospodinjstva so tudi papirnati robčki. Še posebej pridejo prav ob prehladu ali gripi, uporabni so pa še za vse kaj drugega kot samo za brisanje nosu. Tudi tu pred nakupom prevri število robčkov v pakiranju in tudi iz koliko slojev so narejeni. Ob smrkavem nosu je vpojnost še posebej pomembna, zato ne varčuj po nepotrebnem.

Pokaži več
1303 izdelki
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka