Parni čistilniki

(170 izdelkov)

Parni čistilnik za tla je lahko odličen dodatek sesalcu, ki bo poskrbel za brezhibno čistočo v tvojem domu. S pomočjo parnega čistilnika bodo ploščice očiščene, kot bi mignil in se bodo lepo svetile še dolgo potem. Zaradi svoje učinkovitosti je nakup parnega čistilnika primeren tudi za alergike.

Prednost čiščenja s paro je v tem, da ob takem čiščenju ni potrebe po uporabi čistil. Tako čiščenje tako bolj ekološko in še cenejše, ker tudi čistila nekaj stanejo. Parni čistilniki so naprave, ki segrevajo in uparjujejo vodo, ki jo nato v obliki pare pod pritiskom izpuščajo skozi šobe in s tem čistijo ter do neke mere celo dezinficirajo površino na kateri delujejo. Para lahko s svojo vročino pobije večino bakterij, virusov in glivic, poleg tega pa tudi raztaplja maščobe in drugo umazanijo, ki jo je potem mnogo lažje odstraniti.

Na tržišču so ti na voljo parni čistilniki različnih proizvajalcev. Obstajajo taki, ki so samostojni aparati za čiščenje ali pa taki, ki so del čistilnega sistema, ki je v osnovi tvoj sesalnik za prah. Z drugimi besedami so to prani čistilniki, ki so del sesalnika.

Čeprav večina ljudi ob omembi parnega čistilnika pomisli najprej na čiščenje ploščic, so parni čistilniki uporabni še za marsikaj drugega. S pomočjo parnega čistilnika lahko tako poleg ploščic očistiš tudi lakiran parket ali laminat, nekateri so primerni tudi za čiščenje preprog, uporabni pa so tudi za čiščenje oblazinjenega pohištva in jogijev. To je še posebej uporabno za alergike, saj so taki čistilci zelo učinkoviti pri odstranjevanju in zatiranju pršič, pa še nobenih kemikalij za čiščenje ni potrebnih.

Poleg zgoraj naštetega pa lahko v kompletu z nekaterimi modeli kupiš še različne nastavke za čiščenje vrat, oken, radiatorjev, pečic… Obstajajo celo kombinacije s parnim likalnikom. Tako lahko v enem kompletu kupiš več različnih naprav, ki čistijo s pomočjo pare.

Parni čistilniki so torej priročne in večstranske naprave, ki ob izredno veliki moči čiščenja varujejo tudi okolje in so tako prijazni do uporabnika in do narave. Če se odločaš za nakup parnega čistilnika, preveri in primerjaj različne ponudbe na Ceneje.si in si zagotovi najugodnejši nakup.

Pokaži več
170 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka