Išči med prikazanimi izdelki

Cena
MIN MAX

Krpe in gobe

(1324 izdelkov)

V tej kategoriji na Ceneje.si so zbrane čistilne krpe in gobe različnih proizvajalcev in ponudnikov. Med seboj se ne razlikujejo le po ceni, ampak tudi po materialu in namenu uporabe. Preglej raznoliko ponudbo in poišči pravo zase.

Najbolj osnoven pripomoček za čiščenje v vsakem gospodinjstvu je goba za pomivanje. Uporablja se jo lahko za pomivanje posode, keramičnih ploščic v kopalnici, oken,… Njena uporaba je pravzaprav neomejena. Pri nakupu takšne gobe pazi predvsem na to, da je iz trpežnega in zelo vpojnega materiala, kar ji bo podaljšalo življenjsko dobo in tebi olajšalo delo z njo.

Običajno so gobe za čiščenje narejene v dveh slojih. Debelejši sloj je goba, tanjši sloj pa je lahko mehka krpa za pomivanje ali brisanje, groba krpa za čiščenje zažganih ostankov hrane na keramičnih posodah, ali pa posebne grobe krpe, ki ne poškodujejo teflona ali keramičnih kuhalnih plošč.

Na tržišču so na voljo tudi gobe iz žice, ki so posebej grobe in se uporabljajo predvsem za čiščenje hujše umazanije v industriji ali v času gradnje. Z njo lahko recimo očistiš zasušene ostanke barve na ploščicah po pleskanju stanovanja. Za čiščenje enakih madežev na parketu pa ni primerna, ker bi ga poškodovala.

Vedno popularnejše so tudi nano gobice, ki brez da bi poškodovale podlago, očistijo najtrdovratnejše madeže z občutljivih površin.

Tudi pri krpah se njihova material in izdelava ločita glede na njihov namen uporabe. Običajne krpe so namenjene predvsem pomivanju posode in brisanju ravnih površin (miza, okno,…). Poleg običajnih krp so na voljo tudi specializirane krpe. Te so lahko namenjene le čiščenju oken ali le čiščenju tal. Obstajajo tudi krpe, ki s pomočjo statike odlično pobirajo prah s polic in posebno vpojne krpe iz mikrofibre, ki so primerne za brisanje tekočine, kadar se kaj polije.

Pokaži več
1324 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka