Čistilci oken

(205 izdelkov)

Obožuješ čiščenje oken? Ne? Potem verjetno še nimaš v lasti čistilnika oken. Čeprav te naprave še niso dolgo na trgu, so se že razvili najrazličnejši modeli, ki mnogim ljudem lajšajo delo čiščenja oken. Če želiš med te ljudi spadati tudi ti, preveri bogato ponudbo čistilnikov oken na Ceneje.si.

Različne čistilnike oken družijo nekatere skupne lastnosti. Večinoma gre za električne naprave, ki jih držiš v roki medtem, ko sesajo tekočino z oken. Pogosto jih prodajajo v kompletu s teleskopskimi podaljški, s katerimi lažje dosežeš visoka okna tik pod stropom. Tako lahko kvalitetno očistiš vsa okna v stanovanju, pri tem pa ti ni potrebno plezati na lestev ali kakšen stol. S čistilnikom okna s teleskopskim podaljškom bo delo še vedno dobro opravljeno, za varnost ti pa tudi ne bo potrebno skrbeti.

Ker vsa okna v tvojem stanovanju verjetno niso enako velika, pri nekaterih modelih čistilnikov oken v kompletu dobiš čistilne glave različnih velikosti. Večja okna bodo na ta način hitreje pomita, za manjše pa bo enako dobro poskrbljeno.

Ob nakupu čistilnika oken pogosto dobiš poleg še plastenko s krpo iz mikrofibre za nanos detergenta. To je zelo praktičen način nanašanja čistila na okno, saj krpa hkrati skrbi za nanašanje na čim večjo površino, sproti čisti večje madeže in še preprečuje, da bi preveč čistila steklo navzdol po šipi. V kompletih nekaterih proizvajalcev dobiš za darilo še detergent oziroma čistilo za steklo.

Veliko proizvajalcev čistilnikov oken oglašuje, da so njihovi modeli primerni za čiščenje vseh gladkih površin. To pomeni, da lahko z eno samo napravo očistiš vsa okna, ogledala, steklene mize in druge steklene površine ter še vse ploščice v tvojem stanovanju. To pa je kar veliko funkcij in tudi velika prednost za eno samo napravo.

Na tržišču lahko izbiraš med modeli, ki imajo vgrajene baterije za polnjenje in dobiš zraven še polnilec za baterijo, in med modeli, ki delujejo na baterije za enkratno uporabo. Pred nakupom kateregakoli modela pa na Ceneje.si primerjaj cene različnih ponudnikov in poišči najugodnejšo.

Pokaži več
205 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka