Pribor za kamine / peči

(870 izdelkov)

Če spadaš med ljubitelje kaminov in imaš kakšnega tudi v lasti, potem že zagotovo veš, da nekaj dodatnih potrebščin ob uporabi kamina pride zelo prav. V tej kategoriji lahko na Ceneje.si najdeš široko paleto pribora in dodatkov, ki ti bodo olajšali uporabo tvojega kamina ali peči na drva.

Različne košare in stojala za drva so nujen dodatek pri uporabi klasičnih kaminov in peči. Da grčava drva in veje z včasih ostrimi robovi ne bi uničili tvojih tal ob kaminu bodo poskrbele različne pletene košare ali podstavki iz kovanega železa, ki so lahko tudi zelo estetski dekorativen dodatek tvojemu domu. Med seboj se razlikujejo po velikosti in prostornini, pa tudi po videzu, zato ti ne bo težko najti takega, ki bo dopolnjeval oblikovni slog tvojega stanovanja.

Ker so samostoječi kamini težke in ob uporabi tudi vroče naprave, lahko s svojo težo in vročino zelo poškodujejo tla, na katerih stojijo. Da se to ne bi zgodilo, poskrbijo različni podstavki za kamine. Stekleni ali keramični podstavki različnih dimenzij bodo odlično poskrbeli za varnost tvojih tal.

Ker je kamine na drva potrebno tudi čistiti, si je pametno omisliti tudi kakšno lopatko za čiščenje pepela. Na tržišču so na voljo tudi različne zavite palice in klešče, ki ti pomagajo pri nalaganju drv v kamin. Za set takšnih pripomočkov je modro kupiti tudi priročno stojalo, ki ga skupaj s košaro za drva postaviš nekam v bližino kamina. Kot košare in podstavki za drva so tudi ta stojala za pribor lahko zelo dekorativna.

Pepel lahko iz kamina ali peči na drva odstranjuješ ročno z lopatico, lahko pa si tudi omisliš poseben sesalnik za kamin, ki ti bo delo nedvomno olajšal in skrajšal. S takim sesalnik lahko tudi posesaš okoli kamina, kadar se ti pri čiščenju ali nalaganju drv raztrese nekaj pepela.

Pokaži več
870 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka