Parne postaje

(162 izdelkov)

Če daš kaj nase in na svoj videz, ti je verjetno zelo pomembno, v kakšnem stanju so tvoja oblačila. Če želiš doseči brezhibno urejenost in videz oblačil zase in za svojo družino, je nakup parne postaje modra odločitev. Tako lahko v domačem okolju dosežeš učinek najboljših pralnic in likalnic perila in to za niti ne previsoko ceno, če dobro pregledaš ponudbo na Ceneje.si.

Že dolgo so na tržišču na voljo likalniki, ki imajo možnost likanja s paro, a parne postaje so še vse kaj drugega kot samo to. Parne postaje delo opravijo hitreje in bolje kot običajni likalniki. Izbiraš lahko med takimi, ki so samostojne naprave in jih lahko uporabljaš v kombinaciji s katerokoli likalno desko, ki je primerna za uporabo parne postaje in takimi, ki so vgrajene v likalno desko in skupaj z njo tvorijo cel likalni sistem.

Ker parne postaje proizvajajo veliko pare, moraš poskrbeti, da bo po končanem delu prostor dovolj prezračen, saj si nihče ne želi plesni v svojem stanovanju. Z obilico pare pa parne postaje dosegajo točno tisti rezultat, ki ga običajni likalniki ne zmorejo. Kajti vročina ni edina, ki je potrebna za spremembo oblike na blagu, para lahko ob nižji temperaturi doseže boljše rezultate likanja in tako tudi manj škoduje blagu, ter podaljšuje življenjsko dobo oblačila.

Ker so že po pravilu težje in večje od običajnih likalnikov, je ob nakupu parnih postaj potrebno previdno izbrati model, ki ne bo pretežek za uporabo in prevelik in preneroden za shranjevanje – pač odvisno od tega, koliko prostora imaš na voljo. Pred nakupom tudi preveri, ali ima parna postaja, ki jo želiš kupiti, funkcijo avtomatičnega izklopa po določenem času neuporabe. To je funkcija, ki povečuje varnost uporabe in tudi varčuje z energijo, zato se ji je nesmiselno odpovedati. Uporabna je tudi funkcija zaklepa moči, kar pomeni, da bo para izhajala ves čas z enako močjo. Seveda je nujno, da ima tvoja parna postaja možnost likanja na več različnih jakostnih stopnjah, avtomatsko opozarjanje na prenizek nivo vode in na preveč nabranega apnenca pa sta tudi zaželeni funkciji. Najbolje je, da ima parna postaja prozoren rezervoar za vodo in tako lahko vedno vidiš, koliko je je še notri.

Čeprav so praviloma dražje in večje od likalnikov, pa so parne postaje kljub vsemu vredne nakupa. Z njimi bo delo hitreje in bolje opravljeno, kar pa je najbolj bistveno za vsakogar, ki ceni svoj čas in kvaliteto opravljenega dela. Pred nakupom vsekakor preveri raznoliko ponudbo na Ceneje.si in izberi najugodnejšo zase.

Pokaži več
162 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
Zanimivi izdelki iz sorodnih kategorij

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka