Išči med prikazanimi izdelki

Cena
MIN MAX

Širina pomivalnega stroja (v cm)

MIN MAX

Upravljalna konzola

Novi energijski razred (2021)

Zaščita pred izlivom

Glasnost (v dB)

MIN MAX

Za št. pogrinjkov

MIN MAX

Učinkovitost sušenja

Učinkovitost pomivanja

Poraba vode (v l)

MIN MAX

Poraba energije (kWh/100 ciklov)

MIN MAX

Vgradni pomivalni stroji

(531 izdelkov)

Če opremljaš novo kuhinjo, bo izbira vgradnega pomivalnega stroja prav gotovo najboljša odločitev zate. Ker se ga lahko popolnoma vgradi med kuhinjske elemente, ne kazi vizualne celovitosti tvoje kuhinje.

Vgradne pomivalne stroje ločimo na vgradne in popolnoma vgradne. Vgradni pomivalni stroji se vgradijo pod pult in njihova vratca se prekrije z enakimi frontami kot ostale kuhinjske elemente. Kontrolna plošča je na zunanji strani vrat in je vidna, tako lahko med delovanjem stroja spremljaš njegovo stanje, koliko časa je še ostalo do zaključka programa in spreminjaš nastavitve, če je to potrebno. Pri popolnoma vgradnih pomivalnih strojih pa je kontrolna plošča na zgornji strani vratc in se je zunaj ne vidi. Tak vgradni pomivalni stroj je v celoti prekrit z leseno fronto, ki je enaka ostalim v kuhinji in na zunaj se v ničemer ne loči od kuhinjskih omaric. Pri popolnoma vgradnem pomivalnem stroju je smiselno iskati model, ki ima vgrajeno kontrolno lučko na spodnji strani stroja. To je majhna in neopazna lučka, ki sveti v tla, dokler stroj deluje in se ugasne, ko je stroj svoje delo opravil. To pride prav zato, da lahko preveriš, ali tvoj pomivalni stroj še pomiva ali ne.

Vgradni pomivalni stroji ti v primerjavi s prostostoječimi nudijo tudi možnost nakupa modela z večjo prostornino ob enaki višini, saj lahko segajo do tal namesto, da stojijo na podstavkih ali nogah. Tako pri enaki standardni višini pridobiš še dodatno kapaciteto pomivalnega stroja.

Pred nakupom preveri tudi, ali ima pomivalni stroj varovalo pred izlitjem vode. To lahko dokupiš tudi naknadno. Če nameravaš svoj vgradni pomivalni stroj uporabljati v prostoru s parketom, preveri tudi, če ima AQUA STOP funkcijo. Ta preprečuje izlitje vode ne samo iz cevi ampak tudi iz notranjosti pomivalnega stroja.

Senzor za samodejno zaznavanje umazanosti posode ti omogoča varčnejše pomivanje, saj prilagaja količino vode in dolžino pomivanja količini in umazanosti posode. Če te skrbi, da tvoj pomivalni stroj posode ne bo dovolj dobro izpiral, lahko poiščeš model, ki ima poleg dveh standardnih še tretjo pršilno roko. Dobrodošli lastnosti vsakega vgradnega pomivalnega stroja pa sta tudi nastavljiva zgornja košara za optimalen izkoristek prostora in tiho delovanje (pod 50 decibeli).

Na Ceneje.si lahko izbiraš med modeli vgradnih pomivalnih strojev z različnimi kombinacijami zgoraj opisanih lastnosti. Prav tako pa lahko primerjaš cene različnih ponudnikov in si zagotoviš najugodnejši nakup.

Pokaži več
531 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka