Išči med prikazanimi izdelki

Cena
MIN MAX

Znamka

Cvetlična galanterija

(18136 izdelkov)

Tudi ti obožuješ cvetlice in misliš, da so prav one najlepši okras v tvojem domu? Morda se s cvetlicami zaenkrat še ne ukvarjaš, si pa želiš to v kratkem spremeniti? Vzgoja cvetlic in njihovo vzdrževanje je včasih zahtevalo veliko časa, nege in denarja za nakup posameznih rastlin, gnojil in cvetličnih korit, danes pa je mogoče na tržišču kupiti dokaj ugodna cvetlična korita, lonce in druge izdelke, ki vzgojo cvetlic omogočajo prav vsakemu posamezniku z manjšim koščkom vrta. Vzgoje cvetlic se pogosto lotevajo tudi tisti, ki nimajo vrta, cvetlice pa preprosto zasejejo v cvetlična korita in lončke, ter jih postavijo v okrasne posode v svojem domu.

Preden se odločiš za nakup posamezne posode ali lonca, ti priporočamo, da si pri nas ogledaš celotno ponudbo in izbiraš med različnimi ponudniki na enem mestu. Poleg cvetličnih loncev in korit lahko izbiraš tudi med stojali za rože in drugimi izdelki za postavitev in vzgojo cvetlic. Korita in lonci se medsebojno razlikujejo v ceni, kvaliteti, velikosti, obliki in materialu. Določeni so izdelani iz posebnih vzdržljivih materialov, ki kljubujejo vremenskih razmeram in se ne razbijejo v primeru padca. V ponudbi lahko najdeš tudi sete cvetličnih korit in posod in posebna stojala, ki bodo izpostavila cvetje in poudarila njihovo lepoto.

Pokaži več
18136 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka