Zemlja / lubje

(91 izdelkov)

Si tudi ti ljubitelj vrtičkanja in se v prostem času rad zadržuješ na vrtu, prisegaš na domačo zelenjavo in rad preizkušaš nove rastlinske sorte? Se morda profesionalno ukvarjaš s kmetovanjem ali pa zgolj rad raziskuješ med različnih cvetličnimi vrstami? Potem se zagotovo tudi zavedaš kako pomembna je izbira ustrezne zemlje in kako lahko vpliva na rast posamezne rastline. Pred nakupom določene vrste zemlje je zagotovo dobro preveriti tudi ponudbo konkurence, zato je najbolje raziskovati nekje kjer najdeš vso ponudbo na enem mestu. Pri nas si lahko ogledaš najboljšo ponudbo zemelj za cvetoče rastline, zelene rastline, zelišča in dišavnice in druge rastlinske sorte.

Preden kupimo določen tip zemlje se je vsakakor potrebno prepričati ali bo ta tip zemlje dobro služil svojemu namenu in ali je ta zemlja primerna za tip rastline, ki ga na njej nameravamo posaditi. Zemlja za lončnice je primerna za sajenje različnih zelenih rastlin, fikusov in cvetlic, zemlja za setev je posebej primerna za sajenje semen, eko zemlja ima reducirane določene škodljive zemeljske elemente in je posebej primerna za vzgojo vrtnin, najdemo pa tudi posebne zemlje, ki so primerne za točno določen tip rastline, tak primer je recimo zemlja za orhideje. Razlika med vsemi temi zemeljskimi mešanicami je v sami hranilni vrednosti prsti, ki rastlinam pripomore k njihovi rasti in razvoju.

Pokaži več
91 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka