Cvetlice in rastline

(821 izdelkov)

Tudi ti obožuješ cvetlice in misliš, da so prav one najlepši okras v tvojem domu? Morda se s cvetlicami zaenkrat še ne ukvarjaš, si pa želiš to v kratkem spremeniti? Vzgoja cvetlic in njihovo vzdrževanje je včasih zahtevalo veliko časa, nege in denarja za nakup posameznih rastlin, danes pa je mogoče na tržišču kupiti dokaj enostavna semena in sadike, ki vzgojo cvetlic omogočajo prav vsakemu posamezniku z manjšim koščkom vrta. Vzgoje cvetlic se pogosto lotevajo tudi tisti, ki nimajo vrta, cvetlice pa preprosto zasejejo kar v cvetlična korita in lončke, ter jih postavijo v okrasne posode v svojem domu.

Izbira različnih cvetlic je na našem tržišču zares pestra, zato je priporočljivo, da se pred nakupom vsake posamezne cvetlice prepričamo, da je res primerna za naš dom in da so sama semena ali sadike dovolj kvalitetne. Nekateri se odločijo za sajenje enoletnic, medtem ko drugi prisegajo na čebulnice. Izbira čebulnic je zares velika, mogoč pa je nakup večjega števila čebulic v kompletu. Preden se odločimo za nakup določene cvetlice je priporočljivo raziskati ali bo določena cvetlica pri nas sploh uspevala. Določene cvetlice potrebujejo veliko časa, nege, temo, vlažne in hladne razmerem spet druge pa potrebujejo veliko sonca in ne marajo, če jih preveč zalivamo.

Pokaži več
821 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka