Išči med prikazanimi izdelki

Cena
MIN MAX

Znamka

Vitamini in minerali

(2020 izdelkov)

Vitamini in minerali imajo v današnjih časih vedno pomembnejšo vlogo pri ohranjanju našega zdravja in življenjskih funkcij. Naše telo je vsakodnevno podvrženo stresu, premalo časa posvetimo gibanju, naša hrana pa je vedno bolj osiromašena. Prav zato je ključnega pomena, da pomanjkanje vitaminov in mineralov nadomestimo na drugačen način. Čeprav jemanje vitaminov in mineralov praviloma pozitivno vpliva na človekov organizem, pa je treba biti previden pri uživanju, saj lahko prevelike mere določenih snovi telesu škodujejo. Pred nakupom vitaminov in mineralov se obvezno prepričaj, da gre za kakovosten izdelek.

Najpogosteje našemu telesu primanjkuje železo, vitamini B, vitamin C in magnezij, naša hrana pa je vedno bolj osiromašena tudi z drugimi vitamini in minerali. Vsak posameznik potrebuje drugačno terapijo z vitamini in minerali, zato se je pred začetkom jemanja vsekakor priporočljivo posvetovati z zdravnikom. Športniki na primer potrebujejo večjo količino vseh vitaminov, saj z intenzivnimi treningi pospešeno kurijo tudi vitamine in minerale, ki so nujno potrebno, da njihovo telo normalno funkcionira. Enako je tudi pri starejših ženskah in moških, ki za ohranjanje normalnih življenjskih funkcij potrebujejo nekoliko drugalno vitaminsko terapijo.

Ponudniki vitaminov in mineralov pogosto na tržišču ponujajo vitaminske mešanice, pripravljene za posebno starostno ali drugačno skupino, zato se je pogosto bolje odločiti za produkt, ki združuje vse tisto kar potrebuje naše telo, kot pa samostojno kombinirati več različnih vitaminov in mineralov. Zelo pomembno pri nakupu vitaminov in mineralov pa je tudi to, da so pridobljeni izključno iz najboljših naravnih virov in tako omogočajo maksimalen učinek na zdravje.

Pokaži več
2020 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka