Otroški delovni zvezki

(913 izdelkov)

Želiš otroka zaposliti na nekoliko drugačen način in v igro vključiti tudi uporabne in učne vsebine? Tudi če tvoj otrok še ne obiskuje šole, je priporočljivo, da mu že zdaj predstaviš določene učne vsebine, ki jih je najenostavnejše osvojiti s pomočjo delovnih zvezkov različnih tematik. Delovni zvezki spodbujajo otrokovo radovednost in mu vzbujajo ljubezen do učenja in raziskovanja, ki se nato med odraščanjem le še razvija. Izbiraš lahko med delovnimi zvezki, ko so primerni za najmlajše otroke, ki so šele pričeli brati ali pa brati še ne znajo in si ogledujejo zgolj lepe ilustracije, medtem ko so določeni delovni zvezki namenjeni nekoliko starejšim otrokom, ki že bolje berejo. Prednost delovnih zvezkov je ta, da so hkrati zabavni in poučni, ter tako predstavljajo zelo koristen način preživljanja prostega časa.

Na področju delovnih zvezkov lahko izbiraš med delovnimi zvezki, ki vsebujejo tematiko slovnice, domišljije, krepitve besednega zaklada, ter poučnimi delovnimi zvezki, ki otrokom na zabaven način približajo svet narave, živali ter drugih bitij in stvari, s katerimi se bo srečeval kasneje v svojem življenju. V tej kategoriji lahko najdeš tudi delovne zvezke, ki bodo otroku prišli prav tudi kasneje v mali šoli in šoli. Reševanje nalog v delovnem zvezku je potrebno otroku predstaviti na zabaven način in tako poskrbeti, da bo osvojena znanja pridobival prostovoljno.

Pokaži več
913 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka