Išči med prikazanimi izdelki

Cena
MIN MAX

Znamka

Didaktične igrače

(2977 izdelkov)

Če hočeš otroku kupiti igračo, ki ga ne le zabava, temveč z njo razvija tudi določene sposobnosti in spoznava svet okoli sebe, so prava izbira različne didaktične in ustvarjalne igrače. A ponudba na trgu je izredno pestra in s tem odločitev težka. Že pred nakupom zato med seboj primerjaj različne igrače in poišči najboljšo izbiro.

V kategoriji Didaktične in ustvarjalne igrače najdeš ponudbo izdelkov, s katerimi otroci spoznavajo različne like in barve, številke in črke, razvijajo miselne sposobnosti in na zabaven način trenirajo možgančke. Tovrstne igrače poleg razvoja določenih sposobnosti in spretnosti tudi spodbujajo motivacijo za učenje, kar otroku ob vstopu v šolo zagotovo pride prav.

Pri izbiri didaktičnih igrač se ne oziraj preveč na določila, za kakšno starost je primerna. Od vsakega posameznega otroka je namreč odvisno, katera igrača je zanj primerna, v splošnem pa je to vsaka varna igrača, ki jo starši otroku pravilno predstavijo in jo on rad uporablja. Lahko da je za tvojega otroka primerna igrača, ki je sicer namenjena starejšim ali pa mlajšim starostnim skupinam. Pri nakupu upoštevaj predvsem otrokove interese, saj bo le na ta način igračo vzljubil.

Med ustvarjalnimi igračami so še posebej priljubljene lesene, ki so izdelane iz naravnega materiala, med njimi pa najdeš na primer lesene didaktične centre za urjenje motorike, sestavljive lesene modele in podobne igrače. Na izbiro so ti tudi poučne igre z abecedo in črkovanjem, igre za učenje branja in spoznavanje barv, različni kompleti za ustvarjanje itd.

več
2977 izdelkov
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka